iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam i ja.Mnie dziś boli głowa od samego rana,ale pogoda piękna i dziś będzie opalanko i kąpiel w besenie ;-)
Ja już po kawce tez...
Ja już po kawce tez...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Boje sie strasznie a narazie kupujemy okularki

ale jakos sie udalo potem odrazu zasnal

powidzial skad az taka???Ciekawe czy bedzie chcial nosic okulary.takie male dziecko...JUz mysle jak by Kondzio mial miec,nie ma szans
Zycze wam zeby sie udalo okularkami zalatwic,obedzie sie moze bez operacji.Ja tez sie balam ze z Konradka wzrokiem cos bedzie nie tak bo u mnie meskie plemie nosi okulary ale on ma wzrok sokoli,po ojcu
plusy to w ktora strone jest wada?
My mamy 27 września wizytę... Mam nadzieję, że chociaz w tej kwestii będzie dobrze...

no ale moze pomalu konsekwentnie

szkoda ze u was sie potwierdzilo ale nie martw sie,moze bedzie dobrze,moze bedzie lubial okularki
a czemu chcesz zrezygnowac z neurologa???ja bym szla upewnic sie.na wszelki wypadek,zeby nie odkladac....a tak bedziesz spokojna...
kurcze co to moze byc????????????Zapomnialam dodac ze nie ma biegunki,w sumie zadnych objawow
Dzisiaj jestem taka zmeczona ze nie moge sie podniesc juz sie przygotowalam do spania i chyba zaraz sie glebne bo nie mam nic a nic sily