Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście raz wszedł ale potem to już mądra byłam i omijałam szerokim łukiem.
Tinka mi chodziło o to, że w tej szkole w której szukałaś pracy nie powinny pracować ludzie, którzy mgr nie mają bo przepisy tak stanowią
ja mam mgr, ale nie szukam pracy w zawodzie bo za mało płatne to jest

Szopek to poszalałaś, fajne są takie rodzinne imprezy, mieszkasz na wsi?
niestety
ja pamietam pania (nie wiem czy po studiach)z zerowki,straszna byla zolza.Nauczycielka dla takich malych dzieci powinna byc z powolania.p[amietam ze pociagnela mnie za ucho ze az kolczyka urwala i krew mi leciala.oczywiscie balam sie ruszyc.Za co???bo podpowiedzialam koledze jak cos napisac.6 letnie dziecko wytargala za uszy
w sumie za nic.oczywiscie mama poszla do niej ale tamte czasy byly inne.dlatego uwazam ze powinna byc z powolania,wyksztalcona czy nie.....
Mysle ze ta pani w szkole tez nie przeklina,pijana tez chodzic nie moze bo by juz ja zwolnili.
latanie za malym to u mnie tak jakby zawod
choc zdarza mi sie usiasc na pare sekund
jak jestem w parku to zazdroszcze ze szok jak mamy siedza i gadaja,patrza na dzieci tylko bo te spokojnie chodza,bawia sie
i w duszy mowie ze na przyszle wakacje i ja bede juz siedziec 
mówi że to jest super praca,kilka godzin w tygodniu ,ferie ,wakacje wolne......
i na pocżatek mówi że 2000tys dostanie.
szczególnie jak jakiś nasz małżon zdenerwuje ;-) i NIe powiedziałabym nigdy ze ona na nauczycielke sie nie nadaje bo pije i pali
ma podejscie do dzieci i cierpliwość a jest w grupie 3 latko więc jej tam dużo potrzeba
bo ja nie daje rady.