• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hej :tak::tak:

Witajcie \

Ja od rana sprzatam bo zaleglosci po calym tygodniu my zyjemy cali i zdrowi:-)

Iwonka- super ze sie wybawiliscie no a z tym ganianiem po sali to rzeczywiscie:-D ale chociaz dziewczyny zadowolone:tak:

Przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam czasu jak mam chwile to zagladam na minute ale odpisac nie mam kiedy...
Zaraz pije kawe ktos dolaczy:-)

reklama
Witam.

Wysłałam facetów po zakupy a sama zbieram sie do odgruzowywania mieszkania.

Iwonka- spóźnione życzenia dla Vanesski. Czas tak szybko leci już 5 latka :tak:
5th_birthday_princess_birthday_party_sticker-p217829324763055254qjcl_400.jpg

Tort super.

Kiepski mam humor w tym tygodniu. W dzień latanie za Miku, wieczorem robota. Włączałam BB i nawet postów nie miałam kiedy doczytać.

To najfajniejszy chyba ( czyli jak dotychczas) etap w życiu Miku. Jet taki kumaty. Tak fajnie o wszystkim opowiada, jest taki ciekawy.Dla rodziców jednak wyczerpujący.

Mam problem z jednym sprzedawcą na allegro i mnie po prostu szlag trafia. Nie jestem w stanie pojąć jak super sprzedawca, sklep internetowy, może tak wszystko zlewać. Ręce opadają. :no: Tez mi filozofia. Spakować , wysłać. Złośliwość rzeczy martwych czyli nie spakować , nie wysłać to oddać pieniądze. WRRRRRRRRRRRR:crazy:

Witam
Ja tez od rana sprzatam,ogarnelam troche ale w pelni zadowolona nie jestem:sorry:Kondzio spi,pierwszy raz w tyg,wstal przed 7 wiec musialam go polozyc bo do wieczora daleko,padlabym po takim tyg:no:dzis w nocy jeszcze sie obudzil chyba polnoc byla i wola mam siku no to nocnik i heja a on mowi ze kupa:baffled:i zrobil:dry:moil ze go boli dupcia:baffled:plakal wiec wizielam go do nas juz:baffled:ale u nas w lozku juz nie bolalo:sorry:strasznie kopie w nocy,czy wasze dzieci tez tak???

Kwiateczek ja nie lubie spac z moimi dziewczynkami(nawet z moim R) tez sie rozkadaja na całym łózku,kopia i wogóle. Najlepiej lubie spac sama,i spie pod swoja koldra:tak:,kazdy ma swoja.Nie wiem jak kiedys mogłam spac z kims pod jedną kołdrą:-p:sorry::eek:

Cosmo zdrówka dla Was! A co wy tak chorujecie?

Pisałam kiedys ze rezygnuje z Polsatu Cyfrowego na rzecz Cyfry+ no i umowe z polsatem mam do konca miesiąca ale oczywiscie dekoder mi sie zepsół wczoraj i lipa,dzis pojechaliśmy kupic Cyfre.

Witam,po pracy.
Iwonka to spisz sama??ja czasem tez wole ale z reguly marzne:sorry:wole z G:tak::-p
Cichutko cos tu.Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro,moze sie ktos w koncu odezwie o te prace:sorry:bo jak nie to bilet bym chciala kupic i do domku jechac:tak:potem podrozeje i tyle bedzie mojej wycieczki.

witam kawowo

Kwiateczek no to oby sie udało ;-)

Iwonka nofakt takie rozbiegane rozbawione dziecko to juz o bozym swiecie calkiem zapomina> ja to musze spac z moim M bo mi zimno i jakos pusto a z malym nie lubie spac bo spie na czuja strasznie :baffled:

cosmo duzo duzo zdrówka :-)

WiTAm
Dzis dziewczyny sie nie udalo,nikt nie dzwonil:-(moze jutro.Pytalam dzis to niby w cigu 2-3 dni ma byc znak ale jak negatywny to nie koniecznie:baffled::-(
Poza tym bylam dzis z Kondziem u lekarza bo cos czesciej narzeka na ptaszka i okazalo sie ze ma bardzo malutka dziurke do sikania.Mam czekac na list to specjalisty zapewne(co kolwiek to znaczy)i antybiotyk bo moze jest infekcja.niestety nie bylo widac.Naciagnal skorke ale za bardzo nie dalo sie:baffled:powiedzial ze moze trzeba zabieg zrobic ale to juz inny lekarz zadecyduje:baffled:

reklama
Witajcie dziewczyny

Iwonka my tez spimy razem z mezem ale tez kazdy ma swoja kaldre bo inaczej sie nie da moj maz sie oblepil koldra a ja spalam gola:no::-D wiec tak sie skonczylo ze spimy pod osobnymi koldrami .

A co do spania mam problem z adasiem bo jak spi u siebie i uda mu sie przespac cala noc to nie sika w nocy ale jak tylko dolaczy do nas czego nie lubie bo tak jak Wiki to spi na czuja i w dodatku strasznie sie mecze ale mysl mialam inna chodzi mi o to ze jak przychodzi do nas to sie zaraz ssika:angry::angry: ja juz nie wiem znow zaczalam na noc zakladac mu pampersa bo normalnie nie bede w mokrym spac:sorry2::sorry2:

a tak z innej bajki to ostatnio malemu wyskoczylo kilka krostek no wiec posmarowalam alantanem i bylo coraz gorzej teraz ma pol plecow cala pupe i na kolanach stopach i pod kolanami stopami wysypke ale taka paskudna:-( wiec poszlam wczoraj na dyzur do przychodni pani dr mowi ze nie wie co to:wściekła/y::wściekła/y: ja sobie pomyslalam ze moze jakes potowki albo polpasiec:szok: bo wyglada okropnie no ale nie:no: wiec dzis z rana wyslalam meza do naszego pediatry a ten mowi ze mma gardlo zaczerwienione i to paciorkowiec:angry: masakra a mial robiony wymaz pod kontem gronkowca no i jutro na badanie krwi i mamy antybiotyk i szereg znow lekow:szok::szok:
Matko zalamka normalnie:no::no::no:

kwiateczek- trzymam kciuki moze ktos wreszcie zadzwoni badz dobrej mysli:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry