Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
polowe u mnie polowe u G.Pojde przy okazji do lekarza z Kondziem i ptaszkiem jego.sama musze sobie zrobic tez badanie krwi.
i miłego pobytu życze
widzisz przy okazji sie przebadacie

znalazłam jakąś jedna letnią bluzeczkę na ramiączka i tyle.Nie będę jej kupować nowych ubrań w tym kolorze bo nie lubię tego koloru na ubraniach
A za tydzień maja balz okazji halloween,też jest prośba żeby przebrać dziecko w coś z tego tematu.A dzień wcześniej zajęcia otwarte z rodzicami z logopeda
a i już zbierają na bilety 20zl do teatru bo tez idą. Ciagle jakies kina,i kina lub inne atrakcje
Nie mówiąc o kolejnych zdjęciach jakie robili dzieciom.Wziełam tylko jedno grupowe
No to tyle.

ogolnie to przemarzlam dzis 
i jak bedziesz musisz nas odwiedzic

ZApraszam SERDECZNIE:-):-) napewno juz przezdrowiejemy

a nie no jedna bluzke ale nic wiecej
ale mozesz np chyba na czerwono i zielono ubrac tez bedzie

zimno wieje jak niewiem 

no jeszcze nie wiem,moze spróbujemy,jesli tak to tylko na podstawe programowa,czyli 5 godzin z od wrzesnia na dłuzej
i wtedy pewnie bede sie rozglądac za pracą ,ale to tez zobaczymy jak b edzie bo Vanesska do szkoły,a mamy daleko ze nawet komunikacja nic nie pomoze. Bo i tak jedną musze najpierw do przedszkola a potem z Vanesska do szkoły
nie wiem jakie godziny nauki beda,nie wszyscy na świetlice sie dostają
chciałabym pracowac i wyjść w koncu z domu.
ale jakos przezyjemy,moze mu kupie w PL.
ale G nie jedzie ze mna wiec dziadek bedzie mnie wozil,napewno nie bedzie chcial czekac,jest w goracej wodzie kapany
sama jezdzic nie bede bo nie umie po PL
zobaczymy,Cosmo a ty mozesz do Kielc przyjechac jak cos?daleko masz?ja nie bardzo umie sie poruszac bo nie znam
nie chce obiecywac ale sie postaram.Jakby G byl to bardziej mozliwe by bylo
moze innym razem jak sie nie uda