• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Kiedyś był temat, żeby założyć nowy wątek ze złotymi myślami naszych dzieci. Póki co napiszę szybko tutaj, bo zaraz zapomnę.

Iga zagląda mi pod koszulkę i mówi: "mama, nie masz biustonosza, masz same cycki" :szok::-D:-D:-D Ja mówię, że tak się nie mówi, że mówimy piersi albo cycusie. Iga podnosi swoją koszulkę i mówi "ja mam cycusie, ale jak będę starsza, będę miała duże" :-D:-D
Hahaha
dobre dobre.

reklama
Witajcie dziewczyny

Widze ze cisza chyba nie powpadalyscie w depresje jesienna:confused::confused:
U nas ok ja dzisiaj mam wolne bo jestem na kursie:-D ale cos czulam ze mnie rozklada wiec wyklady z prawnikiem moge pominac:tak:

A tak z innej beczki kupilismy Adasiowi na 2,5 roku papuge:-):-) i szczerze mowiac jest naszym oczkiem w glowie a juz najbardziej mojego meza:-D:-D Adas sie ceszy jak nie wiem i wszystko dla niej zrobi umyje sie ubierze posprzata :szok::szok:

Ok ja zmykam sprzatac zajrze za godzinke wiec moze ktos dolaczy do kawy??

witam ale tu pustki dziewczyny gdzie jestescie ;-)

Kamilka a nie boisz sie, mi sie zawsze wydawało ze papuga to kurz piura i wogole alergie kaszel itd ale to super ze Adas poslucha na mojego nic nie działa narazie

Wiktoria- no wlasnie sie nie boje bo od dziecka mialam papugi i wcale az tak nie brudza sprzata sie na bierzaco to i nie brudzi. Zreszta mamy jedna bo 2 to by tu nas zakrzyczaly:no:. co do kaszlu nic nie ma u nas takze nie jest zle :-) :cool2:

To ja z Kawka zasadam kto dolaczy?

Witam.Ja dopiero teraz z kawusią moge dołączyć.Pogoda tylko do spania sie nadaje ;-)

Ja nie przepadałam nigdy za ptaszkami w domu.Zawsze u nas były koty i rybki ;-)

Ostatnia edycja:
Hej w końcu wszystkim wrócił nastrój na pisanie:tak:
Ja też z kawą ,trzecią od porodu balam sie a nic mu raczej nie jest ,choć w sumie wiecej śmietanki niż kawy
My wczoraj w końcu bylismy na wizycie patronażowej u pediatry i uwaga mój mały żarłok przytyl 1,5 kg w miesiąc Ma 5.200:szok: rosnie w oczach .Poza tym wszystko ok tylko ma wzdecia i problemy z zaparciami choć to tak nie mozna nazwać.Zaczelo sie od kombinacji z tymi mlekami Wiec wrócoiliśmy do punktu wyjscia Choć i tak dalej cyckamy oprócz jednej butli
W końcu chcieliśmy zaszczepić zuzke na pneumokoki i nam sie udalo jest teraz dofinansowanie w gminie dla2008 i tylko 66zł :tak: bede spokojniejsza

Ja mialąm papuge ,żyla z 10 lat i w sumie nie robi wiekszego brudu jak sie dba. Choć tu bym sie chyba nie zdecydowala bo ostatnio moim marzeniem jest spokój i cisza a dwóch krzykaczy wystarczy.Ale Adaś szcześliwy zwierzeta dzialąja cuda. Moja Zuzka bardzo sie otwarla jak wzieliśmy psa i zaczeła mówić wtedy jak najeta

Aha kontunujac Igusiowy temat cyckowy,moja ostatnio namietnie karmi lalki swoimi ,ale jakie teksty wtedy leca . Ze ją gryzie ,jak nie bedzie ładnie doila to pani doktor przyjedzie....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry