• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

witam no to sie doigrałam narazie zima ale dalej pada, ja dzis wczesnie wczoraj spałam do 11 nawet nie slyszalam kiedy chlopaki wyszli :szok:

Iwonka no prawda wspolczuje Ci tej przeprawy, mnie dzis taka czeka bo jestem bez auta a musze sie dostac 7km gdzie autobusy nie jezdza, narazie brak koncepcji ;-) mały jezdzi do dzieciakow ale jak bede miec auto to pozałatwia swoje sprawy i posiedzi ze mna w domu troszeczke

reklama
U nas dzisiaj mrozi, śnieg na szczęscie już nie pada. To dobrze bo wybieram się w środę na wymaz na poaciorkowca na kliniki (drugi koniec miasta) to pewnie drogi będą przetarte.
A wczoraj byłam u ginekologa.
Ja jestem po wizycie u gin.
Szyjka zgięta do tyłu, długa, zamknięta jednak już miękka. Głowa wysoko. Nie zapowiada się na poród. Mam się stawić na pomiary dziecka w 39 tc i jak wyjdzie dziecko większe niż moje pierwsze będę zakfalifikowana do CC.

Ha NN aH no wlasnie chcaiala bys cc ?

Iwonka heh niezle ja musze sie wybrac na przeprawe do sklepu tylko Na szczescie dzwonili do mnie i nie musze jechac tam.
Jakie pomysły na dzisiejszy obiad ?

Wiki ja wczoraj ugotowałam rosoł z makaronem w kształcie literek i cyferek oraz leczo zrobiłam ale zostawimy dla tatusia leczo a my na drugie danie zjemy ryz z jabłkami cynamonem i smietanką:tak:

Witam.
Obiad: Zupa jarzynowa+ indyk, ziemniaki.
Jak się robi ryż na słodko?

Ja w kiepskim humorze, bo Real Madryt wczoraj przegrał 0-5. Koniec świata.

O tym angielskim dzieciorobie czytałam już jakiś rok temu. Odgrzewają tą historie a ta jego babka to w słoniowej ciąży jest chyba, bo tak długo. Za rok znowu napiszą o tym i nadal będzie w ciąży.
Wiem, co się Polsce wyprawia ale jak czytam o Anglikach, o nastolatkach i tych zasiłkowych to sobie myślę, ze tam to jest syf, kiła i mogiła. Albo pierdu, pierdu arystokracja albo slams. Wiem, że tak nie jest ale jakby tylko czytać artykuły z onetu czy tlenu to dziwne ,z e Wielkiej Brytani jeszcze piekło nie pochłonęło ;-)

Witam
U nas pogoda taka sama,jechac sie nie da:baffled:chodzictez nie ale jest na plusi 4 wiec moze za kilka dn zniknie ten snieg.wrocilismy ze sklepu,masakra sie jezdzi,dobrze ze mala miejscowosc bo bysmy do wieczora nie wrocili:sorry:

Kamilka to fakt ale dzisiejsze komentarze na onecie znowu nie oszczedzaja zasilkowcow.nie wazne jaki jest temat zawsze komentarze sa te same.

Iwonka ja mialam w szkole ten ryz,osobiscie nie lubie :no:ale z glodu sie jadlo:sorry:

Szopek ze smietana wlasnie,owocami jak kto lubi,ja nie bardzo:sorry:wolalam z makaronem na slodko.

Ja mam na obiadek pomidorowa i sosik wczorajszy:tak:(dzis z kasza)

reklama
Szopek ja normalnie gotuje ryz w torebkach ,kupuje gotowe jablka duszone takie w sloikach wysokich sa,bo samemu nie chce mi sie dusic ,posypuje cynanomen,polewam smietanka i zajadam :-pniektorzy zapiekaja taki ryz w piekarniku dodoatkowo,ja wole na chlodno taki ryz niz gorace wszystkie skladniki.

Moja tesciowa ostatnio ciagle robi albo schabik albo bitki w sosie grzybowym i grzybkami oczywiscie,nie suszone a np mrozone ,kupuje tez taka gotową zasmażke ciemna z knorra ale mowie wam to jest palce lizac.

Ja nie lubie kotletow z " wczoraj" jakos maja taki innysmak,ale tp wszytskie,sosy to jemy czasami i 3 dni,czy zupy ,kapusty ale kotlety mi nie smakuja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry