Chyba nie ma innej opcji jak tylko taka że Klaudia ma ospe,pojawił sie płyn w tych krostkach

no nic,spodziewałam sie tego.Jedno co mnie cieszy ze zaczeło sie u Klaudii dużo spokojniej i jak na razie kilka sztuk. Mam nadzieję że ją duzo nie wysypie bo to ze 3 tury wysypywania bedą

najgorzej sie boje żeby nie drapała tego.Vanesska starsza i wiedziałą czym to grozi,ale i tez jakoś nie dokuczało jej swedzenie bardzo.Klaudia sie cieszy że ma ospe,zadzwoniła do taty i sie pochwaliła ze ma 6 sztuk

i czeka nas/ją smarowanko gencjaną.Będziemy rysować kwiatuszki,serduszka

;-);-)
Hannah trzymaj mocno nogi, ale bez przesady ;-) To jak w końcu, poród sn?
Kwiateczek a tam nie szczepia przeciwko ospie darmowo czy obowiązkowo?Może Konradek jest zaszczepiony. Bo w PL nie jest obowiązkowa ta szczepionka.A do tego płatną .Miłego użytkowania sofy :-)
Szopek szkoda ze ta zrobili, i bądz tu mądry..w znanej Ci firmie zamówiłaś po dobrych doświadczeniach .. a nie przesyłali Ci wczesniej projektu kalendarza do akceptacji?
Ja wysłałam meila,nie odpisywali wiec zadzwoniłam odrazu . I dobrze sie stał

biecał mi pan że już wysyła następnego konika a tego mam odesłac najtańszą przesyłka i mają mi zwrocic koszty tego zwrotu do nich.Nie beda czekac ąz zwrot reklmacja do nich dotrze a ja tez powiedziałąm ze nie wiem kiedy na poczte dotrę bo mam chore dzieci.Teraz czekam ,na kolejną przesye.Oby doszła.Czekam tez na jeszcze dwie przesyłki.Jedna z prezentem dla R druga z prezentami dla Dziewczynek.(konsole) już powinny dawno dojsć,a ja wpłaciłam im pieniadze na konto i to duże.Wysłałam meila i nic cisza.