Witajcie
Aurelia zyje zyje tylko nie mam kiedy odpisac

U nas dobrze zyjemy jestesmy zdrowi odpukac
od tej histori ze szpitalem i wypisaniem malego ze zlobka jest wreszcie spokoj z chorobami:-) takze zycze chorowitka zdrowka...
Moj Adas robi sie taki cwaniaczek ze glowa mala gada jak najety a najgorsze ze zaczyna klac jak gdzies uslyszy

Co do zapisow u nas sa od 8 marca wiec bede biegac do przedszkoli choc modle sie zeby dostal sie tu kolo naszego bloku :-)
Kathy- Witaj:-):-):-):-) Fajnie ze sie pojawilas!!!
Aurelia zyje zyje tylko nie mam kiedy odpisac

U nas dobrze zyjemy jestesmy zdrowi odpukac

od tej histori ze szpitalem i wypisaniem malego ze zlobka jest wreszcie spokoj z chorobami:-) takze zycze chorowitka zdrowka... Moj Adas robi sie taki cwaniaczek ze glowa mala gada jak najety a najgorsze ze zaczyna klac jak gdzies uslyszy

Co do zapisow u nas sa od 8 marca wiec bede biegac do przedszkoli choc modle sie zeby dostal sie tu kolo naszego bloku :-)
Kathy- Witaj:-):-):-):-) Fajnie ze sie pojawilas!!!

i kawę 
. Na noc dałam jej drugi syrop. Nad ranem zaczeła się dusic i długo kaszlała, ale już nie wymiotowała i nawet kaszel nie dochodził do momenty zadławień. Zaraz będe szukać lab, bo chce jej zrobić wymaz z gardła i nosa, bo wydaje mi się, że ma coś z zatokami. No i zastanawiam sie jak u takiego małego dziecka zobaczyć, czy nie ma problemu na łączeniu przełyku z żołądkiem.
Ale liczy juz ładnie do 13stu