Witam się po męczącym weekendzie.
Miśka odprawiona do przedszkola, a ja odpoczywam psychicznie od niej
Iwonka a jakie bluzki zamówiłaś, dla dziewczyn czy dla siebie? Dla Miśki kupuję obecnie na 92-98, buty chyba na 25, ale to sie okaże w sklepie. Za to dzisiaj z piwnicy przyniosłam ubranka na 68-74 do sortu i prania, bo 62 są za małe w większości i Olka mi sie wkurza, jak ją ubieram- przeważnie są za wąskie, albo na krótkim rękawkiem, a tu do wiosny jeszcze trochę.
Hannah no efekt super, gratuluję.
Kurcze, a mi dodatkowo robi się konkurencja wśród znajomych do żłobka. Z dawnej pracy dwie znajome urodziły dzieci w lutym. W tym roku podwójny stres
.
A co do temperamentów, to liczę że Olka to ta spokojniejsza, bo nie wyobrażam sobie bardziej niezmordowanego dziecka od Miśki- wczoraj ja wypiłam 2 kawy, a ona od 7 bez przerwy zabawa.
Miśka odprawiona do przedszkola, a ja odpoczywam psychicznie od niej

Iwonka a jakie bluzki zamówiłaś, dla dziewczyn czy dla siebie? Dla Miśki kupuję obecnie na 92-98, buty chyba na 25, ale to sie okaże w sklepie. Za to dzisiaj z piwnicy przyniosłam ubranka na 68-74 do sortu i prania, bo 62 są za małe w większości i Olka mi sie wkurza, jak ją ubieram- przeważnie są za wąskie, albo na krótkim rękawkiem, a tu do wiosny jeszcze trochę.
Hannah no efekt super, gratuluję.
Kurcze, a mi dodatkowo robi się konkurencja wśród znajomych do żłobka. Z dawnej pracy dwie znajome urodziły dzieci w lutym. W tym roku podwójny stres
.A co do temperamentów, to liczę że Olka to ta spokojniejsza, bo nie wyobrażam sobie bardziej niezmordowanego dziecka od Miśki- wczoraj ja wypiłam 2 kawy, a ona od 7 bez przerwy zabawa.
u nas ledwo 23 sa dobre ,w sumie to w cienkiej skarpetce to 22 jeszcze styknie. Cały ostatni rok miala 22 teraz jej dopiero sie ruszylo . W szoku bylam bo przedtem zmienialam rozmiar co sezon. a ubrania to 98 ,3-4 lata też teraz dopiero dorasta do nich.

. Co prawda rok później byłam z M nad jeziorem, ale to się nie liczy, bo nie my organizowaliśmy ten wyjazd i do tego byliśmy jecze gówniarzami. Ale za to będę mieć pseudo wakacje w kwietniu. M bedzie w Stanach przez 3 tyg., a ja jadę do rodziców. Będę na maksa wykorzystywać jednych i drugich dziadków;-)
poszalalam.chora 2 dni