Aurelia79
Podwójna Mamusia
Witam się i ja:-)
Watek zapyla strasznie szybko, już nie wiem co miałam napisać!!
Wczoraj u lekarza dowiedziałam się, że z brzuszkiem już lepiej, nie stawia się tak bardzo. Mam sie oszczedzać, brać leki rozkurczowe i się nie wkurzać;-).
Ulżyło mi troszkę.
Ale zeby było wesoło to dzis z kolei okulista
. Trzeba sprawdzic w jakim stanie mam siatkówke i jaki poród mnie w związku z tym czeka. W życiu się tak po lekarzach nie nachodziłam.
Iwonka, powodzenia na usg połówkowym i oby się płeć maluszka potwierdziła!
Przede mną też zakup komody, ha ha też z Ikei. Przewijak też będę miała na łóżeczko, sprawdzone i wygodne.
Madamagda, ja dziś też jadę na podbój Tesco, tylko do Magnolii!!Zobaczymy co tam mają i po ile!!
Watek zapyla strasznie szybko, już nie wiem co miałam napisać!!
Wczoraj u lekarza dowiedziałam się, że z brzuszkiem już lepiej, nie stawia się tak bardzo. Mam sie oszczedzać, brać leki rozkurczowe i się nie wkurzać;-).
Ulżyło mi troszkę.
Ale zeby było wesoło to dzis z kolei okulista

. Trzeba sprawdzic w jakim stanie mam siatkówke i jaki poród mnie w związku z tym czeka. W życiu się tak po lekarzach nie nachodziłam.Iwonka, powodzenia na usg połówkowym i oby się płeć maluszka potwierdziła!
Przede mną też zakup komody, ha ha też z Ikei. Przewijak też będę miała na łóżeczko, sprawdzone i wygodne.
Madamagda, ja dziś też jadę na podbój Tesco, tylko do Magnolii!!Zobaczymy co tam mają i po ile!!
minka no to nic tylko udanego wypoczynku i korzystaj ze swiezego powietrza ja bylam tak jakies cztery lata ttemu i odwiedzilam hotel Las
ale wypas maja
moja szwagierka urodzila we wrzesniu 07 synka a w czerwcu poszla pierwszy i osytatni raz do gin i tylko po to by spytac co bedzie (ma dwoch synow) lekarz zobaczyl ze niema wynikow karty ciazy nic i odpowiedzial "tylko po to pani tu przyszla" .... wcale mu sie nie dziwie kazal jej isc na ktg w sierpniu ale ona ... zapomniala !!! wogole jak sobie pomysle przez co bede przechodzic to szlak mnie trafia ostatnio probowala mnie uswiadomoic kupowanie nowej kolderki z podusia ( to akurat uwazam ze powinno byc nowe chyba ze sie ma po bracie) alebo ze lozeczko nie potrzebne jej dziecko jest juz duzo i spi w wozku czujecie we wrzesniu sie urodzil 3 !! karmi go tylko cycem a maly nie spi i sie budzi co pol godziny bo jest nie dojedzony niewygodnie mu a poza tym przegrzany ( w domu 27 stopi dziecko w czapcei czym tylko mozliwe bo ona go kompala !!!)