reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Aurelia to super uslyszec serduszko malenstwa:tak::-)ja juz sie doczekac nie moge i chyba w przyszlym tygodniu pojde na USG:tak:
Puchatka a co bedzie gotowal?:-p:-p:-p

A ja wlasnie wstalam bo razem z dzieckiem spalam sobie,dziwne bo i moje dziecko tak wczesnie na drzemke poszlo.Mam nadzieje ze to nie zblizajaca choroba ja tak uspala:no:a zawrotow glowy ciag dalszy......

reklama
Witam wszystkie Majówki i gratuluję! Ja mam termin na 02 maja i jestem bardzo szczęsliwa. Nie mogłam uwierzyć kiedy zobaczyłam dwie kreseczki pozdrawiam

Witam
Ja narazie czuję się dobrze i mam nadzieje że tak zostanie. Jedyna moja dolegliwość to wilczy apetyt przytyłam już 2 kilo.

To super Wigma ja tez 2 kilo juz do przodu co widac zreszta po mnie.W pierwszej ciazy tez nie mialam zednych dolegliwosci a teraz niestety mam...

Witajcie nowe Majóweczki!!!! Trochę mnei tu nie było, a tu już tyle nowych przyszłych mamuś - ale super!

Minka, bardzo się cieszę, że tutaj jesteś! :tak:

U mnie z ciążowych dolegliwości jak następuje: powiększony obolały biust, oraz brak chęci na słodycze (Boże, nareszcie!!!!). Na plusie ok. 1 kilograma, niestety. Poza tym senność senność senność....

Nie bardzo mam czas zaglądać na BB, ale postaram się odwiedzac wątek jak najczęściej. Pozdrowienia dla wszystkich!!

reklama
Do góry