• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

no tak ale to jest deweloperka czyli stan surowy gole sciany bez paneli terakoty wykladzin goly beton czyli nawet wc niema a kafelki itd itd wykonczeniowka na w miare pozadnym poziomie to jest koszt okolo 100tys bo ekipa remontowa wezmie pewnie ze 20 w dodatku co tu widze bez ogrzewania to i pewnie bez elektryki kamilka musisz sie wszystko dowiedziec bo moze sie okazac ze kupicie domek a gdzie dzialka notariusz itd 160tys moze byc naprawde malo

reklama
ale ja oplaty licze osobno a o ten domek pytalam juz jak dzwonilam bo wyslali mi cala oferte sam domek w staie surowym kosztuje 72 tys a z ich oknami drzwiami i wykonczeniem kosztuje 85 tys wiec ja sie juz wypytuje od dawna wiec juz mi tyle wyszlo na czysto a wiadomo notariusz oplaty urzedy licze osobno

dziewczyny zamordujcie mnie, ale nie miałam czasu nawet porządnie włosów umyć, bo taki najazd gości od początku roku miałam...wczoraj troche dom ogarnęłam i na moment dzis wpadam.dłużej zostane może jutro, jeśli nikt znów nie wpadnie:-)

Aniu ja mówię z doświadczenia, i nie chcę aby ktoś się naciął tak jak ja. ;-) wózek jest sam w sobie duży i cięzki i w moim są chyba jakieś felerne koła, mało skrętne, więc w tym stanie klnę go na wszystkie strony, A poza tym mój mąż jak poszedł ostatnio z Wiktorkiem na spacer i wrócil to powiedział że jakby miał chodzi9ć z tym wózkiem codziennie to bym go coś strzeliło.

P.S właśnie rodzice zabrali Wiktorka i zobaczę go dopiero w poniedziałek wieczorem :-( a do napisania mam teraz dwie prace na weekend i jeszcze egzamin w niedziele ,buuu:-(

Witam cieplutko :) chciałam was zapytac o jedną rzecz...otóż, zrobiłam wczoraj krzywa curkową i wyszla mi strasznie wysoka i w niedzielę ide do szpitala :-(:-(:-( chciałam zapytać, czy może któraś z mamuś miała taki problem w pierwszej ciązy i może mi cos podpowiedziec... jakie sa tego konsekwencje dla mniei niuni???

poza tym nadal jestem przeziębiona, a dziś na dodatek nasze autko miało mało przyjemne spotkanie z hakiem innego samochodziku i mężus właśnie wymienia chłodnicę :( więc jak widzicie wszystko nie tak.....oprócz oczywiście dzidziusia, który bryka wesoło:-D:-D:-D

Anusiasac, ja jeszcze nie miałam tego badania, ale sama jestem ciekawa, co w zwiazku z Twoim złym wynikiem:-(. Trzymam kciuki, zeby było dobrze i szpitala nie zazdroszczę. Napisz, jak dowiesz się czegoś więcej.

na pewno dam znać, jak już będę po wszystkim :( mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i szybciutko do was wróce...a tak się cieszyłam, ze tak dobrze się czuję i szpital zobacze dopiero podczas porodu....

Zawsze możesz sobie poszperać w necie o tych wynikach, może czegoś się dowiesz. Ja osobiście zaglądam często na forum" ciąża i poród "na stronie gazety.pl. Szczerze polecam, wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarkę problem, a wyszuka Ci posty dziewczyn z takim problemem, jak Twój:tak:. Polecam.

Kamilka - jeśli chodzi o domek z drewna to się zgodzę :tak:

zwolinka - trzymam kciuki za egzamin ;-)

Anusiasac - Ja idę na takie badanko dopiero 28 stycznia ;-)i aż się też boje co to wyjdzie :no::szok: a to chyba chodzi o to czy się nie ma cukrzycy ciążowej czy coś takiego :confused:

a gołąbeczki już pachną ale jeszcze muszą z godzinke się dusić :confused: a już byśmy zjedli z Patryczkiem :tak: mniam ;-):-)

reklama
dzieki Aurelka...zaraz tam zajrzę...

Zawsze możesz sobie poszperać w necie o tych wynikach, może czegoś się dowiesz. Ja osobiście zaglądam często na forum" ciąża i poród "na stronie gazety.pl. Szczerze polecam, wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarkę problem, a wyszuka Ci posty dziewczyn z takim problemem, jak Twój:tak:. Polecam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry