No już jestem

Właśnie poszli ode mnie goście... no i 2 godz. jakoś minęły

Niedziela też w miarę szybko zleciała przy graniu w karty... trochę oczy mi odpoczęły od TV.
Dziś dzwoniłam do lekarza. Pocieszył mnie troszkę bo powiedział, że jak mam raz miękki raz twardy brzuch to jest to normalne. Nie mogę tylko mieć takiego jak kamień i częstych skurczy

No i mam zakaz masowania brzuszka

a tam ręka sama jakoś idzie... chciałoby się już podotykać swojego maluszka

I dowiedziałam się żę szyjka się nie wydłuży:/ pozostanie na 0,5 cm a teraz muszę się starać żeby się jeszcze bardziej nie skrócciła. a więc leżenie 4 miesiące plackiem...
Łania W - masz rację mąż jest wspaniały i gania przy mnie ale niedługo będzie jechać w delegację

i już nie będzie tak kolorowo...
Kamilka i Aniusia - widzicie jakie to różne podejścia są księzy?... Ztym Twoim Kamilka to tak samo bym postapiła

Aniusia uważam, że to super pomysł zrobić ślub i chrzciny w tym samym dniu... Impreza będzie chyba z tydzień trwała... w końcu to dwie niesamowite uroczystości

Może i ty Kamilka coś takiego urządzisz??
Aniusia dobrze że powiedziałas o tym miesięczniku, zaraz zadzwonię do męża żeby mi kupił
Szopek - delikatnością to ten ksiądz nie grzeszył. A jakbyście mieli problem z zajściem w ciąże to przeceiż by Wam tylko przykrści narobił. Co za ludzie ??...
Tolka - hehehe, ja też zajadam się mamusinymi obiadkami, bo odkąd jedna i druga dowiedziały sie o naszym problemie to zwożą nam jedzenie

Niedługo będziemy jak kulki...
Iwonka - Dla własnego spokoju możesz pojechać do ginekologa wcześniej. Albo telefonicznie się z nim skontaktuj. Powiedz mu jakie masz dolegliwości. Zobaczysz co on Ci powie.
Puchatka - nie jestem bardzo w temacie co do twojej sytuacji, ale widzę, że też masz łóżkowe spędzanie dnia. Ze skórczami też mam problem

Tylko chyba mocniejsze leki bierzesz. Bo ja mam tylko nospę i magnez.
Agusiaa - ja Ci nie pomogę bo chodzę do jednego lekarza. Ale wydaje mi się, że jeżeli nie będziesz chciała to ten drugi lekarz nie wpisze ci nic do karty ciąży. Poodpoczywaj sobie to może ten ból Ci przejdzie
Magdalena- masz rację. Właśnie pocieszam się tą myslą, że mogę sobie pozwolić na leżenie. Mam tylko nadzieje, że przy następnej ciąży już nie będę miała takich problemów.
Madamagda - jaki wózeczek kupiła Ci mama ?? Jestem ciekawa. Ja niestety nie mogę chodzić po sklepach więc z chęcią posłucham rad odnośnie wózka, łóżeczka i wszystkich potrzebnych rzeczy dla maluszka. Napisz jak tam u nowego lekarza
JUż niedługo mąż przyjdzie

Zmykam coś poczytać.