• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

to jak tak się zaczął pierwszy dzień w interesie, to już może być tylko lepiej...moje gratulacje:tak::tak::tak: a z pracą, to zupełnie tak jak u mnie...dzisiaj poszłam pierwszy dzień po zwolnieniu i nagle okazało się, że jednak cięzko mnie zastąpić, bo nikt nie wexmie na siebie takiej odpowiedzialności, bo nikt nie chce się uczyć nowych rzeczy...z jednej strony fajnie, jak Cię doceniają, tylko szkoda, że dopiero, jak Cie zabraknie....:baffled::baffled::baffled:
Magda, Ty to masz jednak szczęście do prezentów...najpierw bujadelko, wózeczek, teraz łóżeczko, ciuszki....fajowo....ale to dlatego, że TY fajowa dziewuszka jesteś ;-);-);-)
Już jestem babolki!
Wróciłam od nowego lekarza, w końcu trafiłam tak dobrze, przyszłam 1,5 godziny wcześniej i tez przyjął mnie wcześniej. Siedziałam u niego 45 min, pomierzył wszystko, na 99 % móiwł że dziewczynka, widziałam cipeczkę, pytał czy mąz jest wysoki, bo dziewuszka ma dłuuugie nogi na 26 tydzień, także będzie wysoka
usmiech.gif
Mam zapalenie pochwy, przepisał lekarstwa, no i niestety macica się stawia, brzuch twardnieje, dostałam nospę i mam sie oszczędzać. Jednyie szyjka długa 40 mm, szczelnie zamknięta, to dobra wiadomość. Dał mi zwolnienie od ręki na miesiąc.
Byłam też u męża w sklepie, ruch straszny, utarg po połowie dnia jak utarg dwudniowy, mąż przeszczęśliwy, w końcu odetchnął ja zresztą też. Teraz musi się juz ułożyć. Pojkechałam do pracy, podobno moja robota została podzielona na 5-ciu pracowników i nie dają rady, hehe a podobno nic nie robiłam w pracy, taka była opinia i dobrze teraz zobaczą co tak naprawdę robiłam. Rozmawiałam z kolega z pracy, mówił że chce się pozbyć ciuszków po córce która niedawno się urodziła a juz wyrosła z ciuszków, chętnie wezmę
usmiech.gif
No dobra nadrabiam zaległości, musze was troszkę poczytać.

reklama
aniusiac;-)
hehe dobrze mieć;-) dużą rodzinkę, podzieliłam zakupy dla każdego kto się deklarował, tak żeby się nie dublowali, mi zostają pierdołki do kupienia. Tyle że warunek jest taki że oni płacą a ja wybieram, lubię mieć wszystko tak jak ja bym chciała.
Dziękuję kochana;-)
Gdybym nie była w ciąży chętnie bym opiła ten dzień, a tak wznosze toasty bobofrutem:-):-)

Madzia - u Nas rodzice i jedni i drudzy też zaoferowali swoją pomoc w zakupie wózeczka i łóżeczka :-) czyli też będą mniejsze wydatki :tak: kochan nio to oszczędzaj się ile możesz bo widzisz co się dzieje :wściekła/y::no:

sylwia - te wasze nauki to też jakaś paranoja :wściekła/y::szok:

dziubek - kochana to Ty lepiej leż :tak: 4 miesiące zlecą w miarę szybko ;-):tak: z tymi obiadkami to masz racje :laugh2:

Iwonka - Ja w tesco ostatnio kupiłam 3 body z krótkim rękawkiem za 13 zł ;-)

Taki miły i spokojny, zupełnie jak dr. Barcikowski z którego też byłam zadowolona.
O Lady nic mi nie mów jabłecznik to bym też sobie zjadła, może to wystarczy
u-cias.gif
kawa.gif

hehe

magdamagda= ale ci dobrzeja chyba tez mam wszystko dla siebie tez ale teraz mam ograniczona kase i nie moge nic kupic.... chcialabym tylko koszyczek taki lazienkowy zeby miec kolo lozeczka na jakies duperelki...

wieice co ja dostalam od lekarza dodatkowo do brania kwas foliowy i nie wiem czy to dobrze i czy mam brac?? tam na ulotce jest ze dla kobiet w ciazy i z problemami neurologicznymi to moze o to ze mam rwe kulszowa...:confused::confused::confused:

poszlabym na jakies zakupy az mnie sciska.... aha i dzis sie dowiedzialam ze bede miala cesarke przez ta rwe kulszowa bo grozi mi staly ucisk nerwow ledzwiowych i mozliwe ze nie moglabym chodzic poprostu ucisk jest za duzy... a i tak jeszcze przytyje bo to wiadome i lekarz sie obawia...

kamilka
ja też mam rwę kulszową, mówiłam o tym lekarzowi i mówił że ból będzie coraz większy, ale nic nie przepisywał dodatkowego, tylko zalecał masaże wokolicach lędźwi, ale tylko takie profesjonalne.
Ja będę chyba będę miała cesarkę ale z zupełnie innego powodu.

Już jestem babolki!
Wróciłam od nowego lekarza, w końcu trafiłam tak dobrze, przyszłam 1,5 godziny wcześniej i tez przyjął mnie wcześniej. Siedziałam u niego 45 min, pomierzył wszystko, na 99 % móiwł że dziewczynka, widziałam cipeczkę, pytał czy mąz jest wysoki, bo dziewuszka ma dłuuugie nogi na 26 tydzień, także będzie wysoka
usmiech.gif
Mam zapalenie pochwy, przepisał lekarstwa, no i niestety macica się stawia, brzuch twardnieje, dostałam nospę i mam sie oszczędzać. Jednyie szyjka długa 40 mm, szczelnie zamknięta, to dobra wiadomość. Dał mi zwolnienie od ręki na miesiąc.

No to super że wszystko już wiesz :tak:
A leki to napewno przepisał Ci taniutkie i dobre .
Wczesniej jak chodziłam do prywatnego " dziada" to jak miałam zapalenie to przepisywał mi leki za ...190 zł !! a teraz za hmmm... 4 zł :dry: chyba jakos tak :-)
Widać ze koleś nie ma podpisanej umowy z żadną firmą że będzie wciskał na siłe wszytkie drogie leki swoim podopiecznym :tak:

Szkoda tylko że na tym jego " nowoczenym " ;-) sprzęcie nie mozna robic fotek i wydruków :baffled: ..ale za to ma extra gabinet nowoczesny na Karola Miarki i tam tyle drukuje ze mozna by książke zrobić :tak:

reklama
wy o plackach a ja juz nie moge patrzec dzisiaj... poszlam do siebie do domu u mamy najadlam sie wafelkow u babci krowek a ciocia zaprosila nas na ciasto i poprostu nawet jak slysze o slodkim to loooo:-D:-D kawe juz pilam, i mase herbaty i soku...

a jesli chodzi o lozeczko to kupila nam moja mama i razem na pol rodzice kupuja nam wozek... plus to ze pol rodziny czeka na to zeby zarzucic nas ubrankami.. wiec tez juz nic nie kupuje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry