iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Czesc Ola:-):-):-) no ja tez jakas bezsilna jestem i do tego strasznie nerwowa i w moment na placz mi sie zbiera.............. Ale dzis to juz znow wybuchlam,dobrze ze byla moja babcia i jakos sie powstrzymalam przed nia bo tesc mi coraz bardziej gra na naerwach

i jak wszyscy pojechali to odrazu wyzalilam sie swojemu i czeka nas rozmowa powazna z tesciem.....za duzo sobie on pozwala.
i jak wszyscy pojechali to odrazu wyzalilam sie swojemu i czeka nas rozmowa powazna z tesciem.....za duzo sobie on pozwala.
A do tego z nosa mi leje sie jak woda z kranu:-(

i jak wszyscy pojechali to odrazu wyzalilam sie swojemu i czeka nas rozmowa powazna z tesciem.....za duzo sobie on pozwala.A do tego z nosa mi leje sie jak woda z kranu:-(

A jak pomysle ze jutro musze isc na 12 h do pracy to az dostaje gesiej skorki
 A jak pomysle ze jutro musze isc na 12 h do pracy to az dostaje gesiej skorki  buziaczki
 buziaczki 

masz ukonczonych 7 tygodni i trwa pierwszy dzien 8 tygodnia wiec jestes w 8 tygodniu- a wiec Marlene tez jest w 8 tygodniu
 masz ukonczonych 7 tygodni i trwa pierwszy dzien 8 tygodnia wiec jestes w 8 tygodniu- a wiec Marlene tez jest w 8 tygodniu  No- to buzka wszystkim brzuchatkom;-)
 No- to buzka wszystkim brzuchatkom;-) 

niezle, jeszcze moze tylko 4 tygodnie tych nieznosnych mdlosci i poczuje sie lepiej(mam nadzieje)
niezle, jeszcze moze tylko 4 tygodnie tych nieznosnych mdlosci i poczuje sie lepiej(mam nadzieje)