reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie Majóweczki!
Dużo zdrówka dla Wiktorka!!

Iwonka, będę z Tobą myślami o 15 :-(:-( Trzymaj się kochana!

Natala, u mnie zresztą tak jak u Iwonki pochmurno... ale bezwietrznie i dość przyjemnie nawet.

Widzę dziewczynki, że Wy używacie wkładki do biustonosza, macie siarę itd. U mnie zero. Zresztą w pierwszej ciąży też nic. Nawet po urodzeniu Maksia nie musiałam stosować wkładek do biustonosza. Z jednej strony fajnie, ale z drugiej z karmieniem od samego początku miałam problem :baffled: Udało mi się karmić (choć przez pewien czas było to karmienie mieszane) do momentu gdy Maks miał niecałe 9 miesięcy, a wtedy sam podziękował za cyca.

Natala, mocno trzymam kciuki aby wszystko było ok...!!! A może od razu do szpitala lepiej? Koniecznie nam napisz (albo jak nie będziesz mogła to poproś męża) co stwierdzi lekarz bo będziemy się tu wszystkie o Was bardzo martwić!!!!

Witajcie majóweczki :-) U mnie dzisiaj nawet ładna pogoda. popołudniu jade do mamy i robimy wycieczke po sklepach z rzeczami dla maluszków.Ja juz wsumie od rana robie zakupy na allegro. Kupiłam własnie dwie piękne sukieneczki.
Natalio mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze , my z Zuzia bedziemy za was trzymac kciuki .

Z Zuzią życzymy wszystkim wam miłego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry