Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

My tez nie...........mialam checi ale przemyslalam ze nie warto.......A my nie obchodzimy walentynek.... nic by w tym nie było złego gdyby nie to, że u nas ogólnie jest już tak jakoś gnuśno i nieznośnie nudno....

Ja tez o tym ciagle mysle....ale jestem dobrej mysli choc....ostatnio jak sie zapytalam sie jej czy da owieczke dzidzi (taka przytulanke z ktora spi) to powiedziala ze nie bo to jest niuni owca.......Zastanawiam się jak to moje pierworodne dziecko zareaguje na chyba siostrzyczkę. I ze dwa razy podeszła do mnie i przyłożyła ucho do brzucha (nikt jej tego nie pokazywał, nie wiem, skąd ten pomysł). Chyba nie będzie tak źle....

A twoj maz to zawodowo jezdzi konno????A my juz po walentynkach. Mój ukochany mąż od dzisiaj do niedzieli wieczór ma zawody konne i nie w zasadzie zobaczymy sie jedynie jesli sie na nie wybiore. W związku z tym wczoraj bylismy na kolacji w restauracji - było extra!
Ola - może szkoda że nie obchodzicie walentynek, zawsze jest to okazja do pobycia bliżej siebie...
Iwonka - co do małych pomocników to mój Mieszko, mimo że chłopak to niesamowicie uwielbia odkurzanie. Najważniejsze jest w tym wszystkim dla niego zamykanie psa na balkonie zanim zaczniemy sprzatać (mój pies i odkurzacz to śmiertelni wrogowie) a potem nosi za mną z pokoju do pokoju wszystkie mozliwe końcówki od odkurzacza (jest ich pięć).
No i bardzo czesto wyciera kurze dosłownie ze wszystkiego - nawet kolana mi odkurza
Joanna - jeśli zaś chodzi o dzidzie w brzuszku to Mieszko często przynosi mi krem i chce smarować dzidzie. Albo przynosi mi do brzucha różne zabawki i mowi ze dla dzidzi. Jednak zdarza się też tak, że czasem nie ma ochoty na to aby dzidzia akurat była obecna i kiedy siedzę sobie z odkrytym brzuchem on podchodzi do mnie z lekka poirytowany, naciąga mi bluzke na brzuch i mówi "dzidzia papa" :-)
Udanych walentynek!
potem wyciera kurze a pozniej potrafi ta sama cjustaczka wytrzec sobie lub mnie twarz 

A jeszcze jak juz sa dzieci i mozna je gdzies na ten wieczor "ulokowac", to naprawde dobrze cos takiego robic...