reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

skoro temat poród na tapecie, to ja również napisze coś od siebie. Ojciec Wiktora był przy nas od poczatku do końca i spisal sie rewelacyjnie, bo to on pilnowal KTG, przynosil wode i pomagal sie obracac ;-) z Wiktorkiem był na mierzeniu ważeniu...nigdy poźniej nie rozmawialiśmy na ten temat...

teraz zobaczymy, bo 1 wersja była taka,ze Robert sie nie pisze na poród, po jakimś czasie przyszedł i powiedział że on jest gotowy i jak mu pozwole to będzie z nami ;-)(decyzja zostala zminiona pod dyktando kumpli) teraz nie wracamy do tematu, mam nadzieje że nie zmienił zdania i jednak bedzie z nami :tak:

reklama
Magdamagda - wlasnie te same koszule sobie upatrzylam, bo podobaly mi sie na zdjeciach.:-D Tylko zastanawiam sie, czy wziac dwie, czy np. jedna ze spodniami, a jedna koszule...

Odnosnie porodow - wlasnie obejrzalam w necie filmik z porodu i jestem przerazona...

Dotkass, to fajnie macie z tymi terminami - ciekawe jak się Wam ułożą daty porodów, a może w ogóle będziecie rodziły w tym samym miejscu i spotkacie się w szpitalu?

"Bardzo fajne te koszuli :)
Już nie mogę doczekać się porodu, chociaż trochę się boję, nie samego bólu, ale tego, że nie zdąrzę, albo nie będzie miejsc w szpitalu, w którym chciałabym rodzić..."

To dokładnie tak jak ja. Kompletuję wyprawkę od 3 miesiąca ciąży, dzięki temu jestem troszkę spokojniejsza, że z czymś nie zdążę, na coś mi pieniędzy nie wystarczy.
Czaję się jeszcze na biustonosz do karmienia, a wszystkie takie worki brzydkie, zwykłe, białe, a ja chcę poczuć się bardziej seksownie mimo że bede mamą karmiącą, no i w końcu znalazłam coś innego.
Biustonosz Mama New
w tym napewno nie będe się czuć jak " dojna krowa";-):-p

Madamagda, śliczny ten biustonosz. tylko w tej chwili trochę trudno zgadnąć rozmiar jaki będziemy miały po porodzie... ale na pewno większy niż dziś...

Łania
ja też nad tym myślałam, ale z jednej strony przecież rodzić będziesz w koszuli, która może się ubrudzić i trzeba ją i tak wyprać po porodzie, jeśli bedzie zdatna nadal do użytku, a druga po porodzie i chyba raczje wtedy będzie trzeba sobie wietrzyć pipki hehe., więc spodnie odpadają.

Ola
no właśnie ja teraz noszę C, tzn tak na siłę w nie wchodzę że czasem piersi wypływają, więc chyba kupię sobie D, bo E to już chyba by było przesadą takie namioty.:-)

reklama
Pola
haha dopiero teraz przeczytałam twoją wypowiedź, hhihi, przecież nie będziemy razem spały, kupuj, ciesze się że mogę czasami doradzić, coś znajdę co komuś się podoba, o to własnie chodzi. Ja też często korzystam z czjejś pomocy.;-);-)

Do góry