reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dotkass no to może spotkamy się na oddziale, kto wie ;-)
A wybierasz się oglądać oddział na Madalińskiego?
Jejku dziewczyny ale jestem do tyłu z pracą, a co najgorsze koszmarnie mi się nie chce... ratunku! BB mi nieszczególnie pomaga w wydajnej pracy, ale jakoś nie potrafię się wyłączyć....![]()
Ola chciałabym pojechać obejrzeć, nie wiem tylko kiedy, 22 mam wizytę kontrolną, pogadam z lekarzem i podejmę jakąś decyzję :-)
Mi też nic się nie chce, pierwszy dzień tu jestem, a tak miło się "gada", że oderwać się nie mogę...no dobra na chwilę poszłam do kuchni podgrzać sobie żurek, który wczoraj robilam, bo miałam potworną ochotę
. Miałam iśc do sklepu kupic jedzenie dla kota, poprasować i cos ogólnie zrobić, ale jakoś tak się wciągnęłam, ale kolo 16 muszę zmykać, żeby obiad dla mężulka zrobić 
Dotkass
Właśnie się szykuję do lekarza rodzinnego, zobaczymy co mi poradzi w tym pukaniem w uchu, może da skierowanie do jakiegoś specjalistycznego lekarza.
Magdamagda trzymam kciuki, będzie dobrze, powodzonka :-)
Dotkass
Madamagda, powodzenia u lekarza, mam nadzieję, że poradzi coś skutecznego!
Dotkass, uważaj bo BB bardzo wciąga ;-)
Ola
już zostałam wciągnięta
, ale dobrze mi z tym, gorzej będzie, gdy nic nie będę robiła w domku tylko przy kompie siedziała, ale lepsze to niż telewizja, w ktorej i tak nic nie ma, albo na okrąglo to samo 
Aurelia79
Podwójna Mamusia
Dotkass, no uważaj z BB, same jesteśmy już nałogowcami. Ja jak tylko rano odpalam kompa to w pierwszej kolejności lecę na BB.
Madamagda, wklejam zdjęcie koszuli, nie jest taka sexi, jak Twoja, a raczej z takich wesołych wdzianek, ja takie bardzo lubię. To jest rozmiar L, cena 30zł i mam jeszcze taką różową. A wzorów tam jest mnóstwo, nie widziałam nigdzie takiego wyboru, a chodziłam trochę za koszulami, wszędzie takie babciowate są i ceny wysokie ok 40zł wzwyż.
Madamagda, wklejam zdjęcie koszuli, nie jest taka sexi, jak Twoja, a raczej z takich wesołych wdzianek, ja takie bardzo lubię. To jest rozmiar L, cena 30zł i mam jeszcze taką różową. A wzorów tam jest mnóstwo, nie widziałam nigdzie takiego wyboru, a chodziłam trochę za koszulami, wszędzie takie babciowate są i ceny wysokie ok 40zł wzwyż.
Przypomina mi się jak kupowałam koszule do karmienia przy Maksiu.... otóż pani w sklepie uparcie chciała mi wcisnąć takie koszule z rozcięciami (przez które należy wysunąć pierś). Przymierzyłam. Przy każdym ruchu przez te rozcięcia wyłaziły piersi - koszmar jakiś
Może gdybym sypiała w biustonoszu byłoby inaczej, ale mi nic nie wyciekało z piersi więc nie mialam takiej potrzeby.... i skończyło się na koszulach rozpinanych - niestety niezbyt pięknych...
Może gdybym sypiała w biustonoszu byłoby inaczej, ale mi nic nie wyciekało z piersi więc nie mialam takiej potrzeby.... i skończyło się na koszulach rozpinanych - niestety niezbyt pięknych...Dotkass
Ja też kupiłam dwie rozpinane na guziki, jedną rozwiązywaną taką bardziej sexy
, o ile można mówic o koszulkach do karmienia, że są sexy hehehe
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
ja też chcę kupić właśnie taką
KOSZULKI DLA KARMIĄCYCH L super wybór wzorów (282148019) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i myślałam jeszcze nad drugą
KOSZULA DLA KARMIĄCEJ!! "M'' dużo kolorów (316536950) - Aukcje internetowe Allegro
ale skoro mówicie, że się nie sprawdza, to chyba szkoda kasy....

KOSZULKI DLA KARMIĄCYCH L super wybór wzorów (282148019) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
i myślałam jeszcze nad drugą
KOSZULA DLA KARMIĄCEJ!! "M'' dużo kolorów (316536950) - Aukcje internetowe Allegro
ale skoro mówicie, że się nie sprawdza, to chyba szkoda kasy....