reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam nowa majoweczke i do tego Warszawianke :)

Ja bylma na spacerku z dzieckiem a teraz dziecko spi a ja tez ide zaraz lezec bo mnie boli brzuch..Zjem ryz z jablkiem i ide odpoczywac :) Cycki mam bolace i twarde od poczatku ciazy do tej pory......... A tak wogole to jakas jestem dzis bez chumoru,nic mnie nie cieszy................
Madamagda koszulka sliczna i staniczki tez.Powodzenia u lekarza

reklama
Anusiasac ja mam taka jak pierwszy link i sie sprawdzila i do tego jest mila i wygodna i fajnie kolorowa:) teraz jeszcze kupie takie na ramiaczka jedna bo moze bedzie cieplo w maju :)

Tak mi się nie chce, ale chyba jednak będę musiała wyjśc do sklepu :-(

Co prawda ciepło i powinnam sie przewietrzyć, ale myslałam, że wyjdę z mężulkiem na spacerek jak wróci, a tu się okazuje, że wróci dziś później :-(

Niunia zaczyna się budzić i kopie, więc chyba pójde na spacerek to ją ululam :-)

Anusiasac, w tym pierwszym linku jest taka sama koszula, jaką ja mam. Wychodzi na to samo cenowo, bo koszty przesyłki jeszcze, więc jestem zadowolona. I do tego Iwonka pisze, że się sprawdza, to kupie jeszcze jedna tej firmy, może też na ramiączkach!:tak:

Iwonka, uważaj na siebie... odpocznij sobie korzystając z takiej możliwości.

A ja zaraz jadę po Maksencjusza żłobkowicza. Wprawdzie miał tatuś pojechać, ale najpierw zagoniłam go do rąbania drewna z teściem (teść narzeka na to że go pobolewa serce - niby ze względu na stres po śmierci żony, ale jednak, a mój małżon się wybierał na rozrywkę w postaci basenu ze swoim pierwszym synem... leniuszek jeden!), a potem po odbiór wózka, no i mogą sobie potem pojechać na ten basen a ja już Maksia zholuję do domku.
Mówię Wam jak ja kocham tego mojego syneczka słodkiego, po prostu za nim szaleję. No ale to oczywiste przecież ;-)

Iwonka, uważaj na siebie... odpocznij sobie korzystając z takiej możliwości.

A ja zaraz jadę po Maksencjusza żłobkowicza. Wprawdzie miał tatuś pojechać, ale najpierw zagoniłam go do rąbania drewna z teściem (teść narzeka na to że go pobolewa serce - niby ze względu na stres po śmierci żony, ale jednak, a mój małżon się wybierał na rozrywkę w postaci basenu ze swoim pierwszym synem... leniuszek jeden!), a potem po odbiór wózka, no i mogą sobie potem pojechać na ten basen a ja już Maksia zholuję do domku.
Mówię Wam jak ja kocham tego mojego syneczka słodkiego, po prostu za nim szaleję. No ale to oczywiste przecież ;-)

Ola
to obie wybieramy się na "zewnątrz" :), mam nadzieję, że jeszcze dziś poklikam jak wrócę

Iwonka, to jak tak mówisz, to ja kupuję tą koszulkę...a pomysł z koszulką na ramiączkach tez jest superrrr...:tak::tak::tak:dobrze, że jest nas tu trochę, każda od każdej może coś ściągnąć, czegoś się nauczyć :-D:-D:-D:-D

Ja juz po spacerku, przyjemnie nawet na dworku.

Dotkass - no mnie wlasnie cieszy, ze na czerniakowskiej tez w tym roku ma byc bezplatna szkola rodzenia, a ze chce tam rodzic to wszystko idealnie. Natomiast tez mam Meza, ktorego ciagle nie ma, bo duzo pracuje, no ale powiedzial, ze na szkole rodzenia znajdzie czas, wiec zamierzamy chodzic wspolnie.:-)

Ja dzis obiadu nie robie, nie chce mi sie, bo Maz o 23 wraca i juz nie bedzie jesc.. ale na jutro juz zakupilam produkty na racuchy z jablkami...

Aurelia - te koszulki tez mi sie bardzo podobaja i tez wczesniej ogladalam na allegro.:-)

Witam nowa majoweczke.Ale nasze grono sie powieksza :-)
A ja od wczoraj mam jakiegos dola, kregoslup mnie potwornie boli,moge siedziec max 1 godz bo inaczej az skreca mnie z bolu,a do tego zaczela mnie meczyc zgaga :angry:Moze wiecie co mozna stosowac w ciazy na zgage??Dodatkowo od pobytu w szpitalu jakas spieta jestem przez to zagrozenie przedwczesnym porodem.Ogolnie stwierdzilam ,ze juz nigdy wiecej nie chce byc w ciazy

reklama
Do góry