• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

aaaaaaaaaa cos wam powiem nie kupujcie tych koszul z rozcieciami na bokach ja kupilam i zaluje!!!!!!!!!!!!!! dlatego ze piersi same tymi dziurami wychodza masakra a i widzialam w szpitalu jak poszlam do kolezanki dziewczyne w tej koszuli miala ten sam problem cycki sie na wierzchu nosi... az plakac jej sie chcialo maz musial w przyszpitalnym sklepiku kupic jej druga
:angry::angry::angry:

reklama
No trzeba Wam przyznać że nieźle się rozgadałyście :-) pól dnia mnie nie było a tu już 10 stron naprodukowane :szok: poszłam sobie dziś w odwiedzinki i przyniosłam znowu troszkę ubranek dla naszego maleństwa wypranych i pachnących aż chciałoby się odrazu w nie kogoś ubrać:-D
witam nową majóweczkę :-)

Madamagda no to super,napewno to nic powaznego :)
Kamilka i Pauchatka jak wam dobrze ze macie takich znajomych :)

A ja jem i nie moge sie na jesc:szok::szok::szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zjadlam ryz z jablkami,potem zapioekanki z serem i szynka i pizze na pol z mezem:sorry2: no i nadal chce mi sie jesc:shocked2:

Kamilka - Puchatka - jak wam dobrze, ja jeszcze nic od nikogo nie dostalam, a i sama jak narazie kupilam tylko 3 ciuszki i narazie stoje w miejscu...

Iwonka - no to ja mialam taki apetyt wczoraj i przedwczoraj... jadlam i jadlam.. niesamowite ilosci wrecz, nie wiem gdzie to sie zmiescilo... i mysle, ze to byly ilosci conajmniej dla trojga!;-) dzis na szczescie juz jest lepiej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry