reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dziewczyny jaką maść można użyc przy bólach pleców. Ja dwa razy uzyłam Fastum, ale przeczytalam,że można go uzywać tylko w ostateczności, ale nie ma większych zastrzeżeń. Skoro macie kontakt z waszymi ginekologami to może zapytacie proszę, a może same macie doświadczenia...
Pozdrawiam

reklama
Puchatko dołanczam się do tych wszystkich życzeń...

przede wszystkim życzę Ci zdrówka dla Ciebie i dla Maleństwa :-)

Obiecałam sobie jeszcze posprzątać łazienkę, bo i tak nie mogę spać :-(, a tu mnie dopadło dzisiaj na tych zakupach jakieś przeziębienie i ze sprzątania będą nici...
Zaraz ugotuję sobie mleczko z miodzikiem i kładę się do łóżka.

Dobranoc Majóweczki

Dziękuję wszystkim za życzenia i wiem że się spełnią bo wszystkie ze szczerego serduszka :tak::tak:
Aurelia i fenoterol da sie przeżyć na początku skutki uboczne mogą mocno dawać w kość ale później człowiek i je akceptuje a organizm się przyzwyczaja i myśl kobieto pozytywnie ja na fenterolu jadę od szesciu tygodni i póki co zdecydowanie pomaga i wszystko ładnie się trzyma będzie dobrze :tak::tak:

Puchatko, wszystkiego naj naj naj!

Byłam dzisiaj na wizycie u lekarza, dziewczynkaa w dalszym ciagu potwierdzona. Cesze sie jak dziecko, dalsza relacja na dpowiednim watku...

Goscie siedza u nas juz 6 dni!!! i zostana chyba do srody, nie mam juz siły ani cierpliwosci do tych ciagnacych sie odwiedzin :(

co do tetry, to mialam z Kubasem najpierw 20, ale nie nadażalismy z praniem i maż dokupił jeszcze 10, ale Kubas strasznie ulewal i wszedzie musialam klasc pieluchy, bo wszystko brudzil. A jakosc nie miala dla mnie az takiego znaczenia, nie kupowałam tylko w zadnych supermarketach, ale w normalnym osiedlowym sklepie dzieciecym. Teraz tez kupie 20, a potem sie przydadza na scierki np albo do mycia okien

Witam wszystkie przyszłe mamusie:)
Jestem tutaj nowa, ale mam nadzieje że tutaj znajdę jakieś wsparcie w trudnych momentach które czasem się jednak zdarzają.Jestem w 27 tygodniu ciąży, której nie planowałam i o której dowiedziałam sie dosyć późno bo dopiero na początku grudnia.Na samym początku był to dla mnie szok z tego względu, że dopiero zaczęłam studia i już musiałam je przerwać bo niestety nie mogę chodzić na zajęcia.Do tego co chwile dochodzą jakieś problemy, co chwile sie okazuje że mam jakiś stan zapalny i co chwile dostaje jakieś leki ale przecież dla tego maleństwa zrobi się wszystko. Teraz jestem już naprawdę szczęśliwa mimo wszystkich trudności cieszę się że będę miała córeczkę:)...Zosię...właściwie to dokładnie nie wiem kiedy przyjdzie na świat czy na koniec maja czy na początku czerwca z tym nigdy nic nie wiadomo:p

Pozdrawiam

Madziu witaj!
Jestem twoją imienniczką, cieszymy się że przybywają nowe majóweczki, jest coraz weselej!!!!:-):-):-):-)

reklama
Do góry