reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Moje dziecko tanczy wlasnie sobie :)

Dziewczyny swieta Wielkanocne juz niedlugo i zaraz bedzie kwiecien i juz pewnie od polowy zaczniemy sie sypac po kolei....szok to juz niedlugo,ale ja sie juz doczekac nie moge :)

A ja zapisałam się do szkoły rodzenia. Kurs zaczyna się 25 marca i trwa cztery tygodnie. Ciekawa jestem czy zdążę go ukończyć przed porodem :-D

dziewczyny zbiłam termometr!!!!!!!!!! poodkurzałam i wymylam podłogę, ale strasznie się boję....czy to nie zaszkodzi maleństwu???

A wyrzuciłaś worek z odkurzacza? Myślę, że nie powinno zaszkodzić, szkoda że Ty to sprzątałaś:-(.Spokojnie.

wyrzuciłam, to trwało minutkę bo aj tylko odkurzyłam przyszedł mąż i powycierał, kurcze boję się.......

Maja mysle ze nie powinno nic byc,pewnie wszystko dokladnie sprzatnelas..popatrz dobrze czy gdzies nie leza jeszczE te kulki.....

A moje dziecko zasnelo na dywanie i ja nie wiem czy juz na noc czy sie obudzi i bedzie biegac do 23....i do tego bez kolacji..ach.

reklama
Kurcze bo to tak jest z tymi termometrami,dobre ze je wycofuja,ja tez mam taki jeden i go chce wyrzucic a ciagle trzymam....Musze koniecznie kupic jakis super termometr taki na czujnik moze do ucha jak maja w szpitalach ..... bo mam i te zwykle elektroniczne za 10 czy 20 zl ale one nie sa dokladne w porowananiu z tym rteciowym to jest roznica w pomiarach.

Do góry