Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ale jakbym nie miała wyjscia jak ty?Tak przynajmniej masz z nami wirtualny kontakt.A na spacerek też nie możesz wychodzić ?Leżenie i leżenie tylko???
Dotkass
ten wózio jest świetny, tez się na niego czaiłam, dotykałam, podnosiłam, składałam, wprost idealny, tyle że cena mi nie za bardzo odpowiadała, chociaż bym nie płaciła za wózek tylko moja mama, ale nie chciałam jej naciągać.
Oby dobrze ci służył.
A ja obiecałam sobie że do piątku (do wypłaty) nie kupię nic, a tu klops, natrafiłam na wanienke, stelaz i foczkę za jedyne 50 zł, akurat od pani z Wrocławia, nie mogłam się oprzeć. Sam stelaż kosztuje 50 zł, więc to była okazja.:-):-):-)
dotkass a jaki kolorek kupiłaś?mi sie kolorystyka podoba ale z nowej kolekcj kurde a te co sa nie za bardzo no ale na kolorze sie nie jeźdz tylko jak sie daje kase za wózek to choć kolor zebym wybrała
![]()
Dotkass, nie byłam jeszcze na oddziale na Madalińskiego, czas już by się było wybrać.... może bym jeszcze odwiedziła Starynkiewicza.... A Ty byłaś na Madalińskiego?