reklama
M
madamagda
Gość
Vanessa
Niemowl� - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
opinie o Dzidziusiu, wcale nie gorszym podobno od Loveli czy Jelpa. Dziewczyny np. Ola się dobrze wypowiadała o nim.
Niemowl� - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
opinie o Dzidziusiu, wcale nie gorszym podobno od Loveli czy Jelpa. Dziewczyny np. Ola się dobrze wypowiadała o nim.
Aurelia - sama skrócona szyjka i to malutkie rozwarcie nie jest widocznie wskazaniem do leków. To już druga ciąża i podobno wszystko już luźniej trzyma. Taka sytuacja z twardym brzuchem zdarzyła mi się pierwszy raz w tej ciąży. Jak mi nie przejdzie do poniedziałku to dzwonię do ginki po jakis "wspomagacz".
Łania - na szczęście mój mąż ma koniec sezonu z zawodami w kwietniu (co prawda na koniec kwietnia, ale i to jest ok) a poza tym uczy w szkole wyższej i tak poukładał sobie zajęcia, żeby studenci je skończyli i pozaliczali do końca maja. Potem będzie do naszej dyspozycji. Może i Twój może jakoś wszystko zorganizować, aby począwszy od maja mieć więcej czasu dla swoich kobiet - tej dużej i tej całkiem malutkiej.
Łania - na szczęście mój mąż ma koniec sezonu z zawodami w kwietniu (co prawda na koniec kwietnia, ale i to jest ok) a poza tym uczy w szkole wyższej i tak poukładał sobie zajęcia, żeby studenci je skończyli i pozaliczali do końca maja. Potem będzie do naszej dyspozycji. Może i Twój może jakoś wszystko zorganizować, aby począwszy od maja mieć więcej czasu dla swoich kobiet - tej dużej i tej całkiem malutkiej.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja sie wzielam za sprzatnie i powiem wam ze odkurzac to ja juz nie moge,niestety lub stety musi moj mezulek musi to robic tylko.Teraz jestesmy z Vanesska juz wykapane i czas na kolacyjke 
dziewczyny napiszcie mi jak to jest z chorobowym?, pierwsze 34 dni płaci pracodawca, potem ZUS-to wiem. ale teraz nie weim czy ZUS się rozlicza z zakładem pracy i mam normalną wypłatę na konto z każdej pracy ( pracuję w dwóch poradniach) czy ZUS mi płaci bezpośrednio( mam im zanieśc nr konta
) , już pominięciem pracodawcy?
) , już pominięciem pracodawcy?Maja - z tego co wiem, to jest tak, ze jesli Twoj pracodawca zatrudnia powyzej 20 osob, to dalej od niego bedzie wplywala Ci pensja. Tak jest u mnie - dostaje terminowo, tak jak bym pracowala normalnie. Jesli pracodawca jest mniejszy, to bywa roznie - albo on Ci bedzie placil, albo bezposrednio ZUS, a z tego co sie orientuje, zdarzaja sie w takich przypadkach opoznienia, ale nie zawsze.
Agusia - no to dobrze, ze Twoj Maz tak moze wszystko poukladac, by byc z Wami. U nas bedzie raczej ciezko, bo mozna powiedziec, ze moj Maz ma 3 prace - stala, imprezy dla dzieci jako Zygzaki i kabaret... a w tym dodatkowo wlasna firma, wiec podejrzewam, ze ciezko bedzie mu wyegzekwowac wieksza ilosc czasu,,, Natomiast plus jest napewno taki, ze w wakacje nie bedzie mial studiow w weekendy, wiec chociaz to... Mi ciezko czasem sobie z tym poradzic, bo widze, jak duzo pracuje, no a ja... siedze w domu na zwolnieniu... oczywiscie staram sie pomoc mu ile moge, ale to nie to samo...
Co do proszkow, to ja chyba tez zaczne od Dzidziusia, bo cena kuszaca.:-)
Agusia - no to dobrze, ze Twoj Maz tak moze wszystko poukladac, by byc z Wami. U nas bedzie raczej ciezko, bo mozna powiedziec, ze moj Maz ma 3 prace - stala, imprezy dla dzieci jako Zygzaki i kabaret... a w tym dodatkowo wlasna firma, wiec podejrzewam, ze ciezko bedzie mu wyegzekwowac wieksza ilosc czasu,,, Natomiast plus jest napewno taki, ze w wakacje nie bedzie mial studiow w weekendy, wiec chociaz to... Mi ciezko czasem sobie z tym poradzic, bo widze, jak duzo pracuje, no a ja... siedze w domu na zwolnieniu... oczywiscie staram sie pomoc mu ile moge, ale to nie to samo...
Co do proszkow, to ja chyba tez zaczne od Dzidziusia, bo cena kuszaca.:-)
dzięki Łania :-)
napaliłam się na ten proszek Dzidzuś, ale gdzie go można dostać oprócz tego Polo Market, bo tego u mnie nie :-(
wiem też że na stronie producenta można zamówić, powyżej 100 zł przesyłak jest bezpłatna, ale to już chyba ostateczność, żebym proszek przez internet kupowala
napaliłam się na ten proszek Dzidzuś, ale gdzie go można dostać oprócz tego Polo Market, bo tego u mnie nie :-(
wiem też że na stronie producenta można zamówić, powyżej 100 zł przesyłak jest bezpłatna, ale to już chyba ostateczność, żebym proszek przez internet kupowala

_madzia19_
przyszła mamusia
ja jakiś czas temu kupiłam Dzidziusia na razie wyprałam ciuszki i mi ładnie pachnie w szafie tylko zobaczymy czy maleństwo nie będzie uczulone mam nadzieję że nie:-):-):-) a pierze jak każdy inny tylko jest tańszy

reklama
Witam Was Kochane,
mój internet psikusy mi robi bo w ciągu dnia go nie ma a wieczorem jest
ja po wizycie u gina, Zosia waży 1150 dkg ponoć w sam raz nóżkami do dołu, śmieje się że dziecko do pionu postawione od samego początku
. Nam to nie przeszkadza bo i tak mamy CC ale lekarz twierdzi że dobrze by było jak by miała główkę w dole:-):-).
Trochę mnie zmartwiłyście że nie ma w Kauflandzie tego proszku Dzidziuś bo u mnie Polo Marketu nie ma, może jakieś inne hiprmarkety typu Tesco, Real, Carrefour.
mój internet psikusy mi robi bo w ciągu dnia go nie ma a wieczorem jest

ja po wizycie u gina, Zosia waży 1150 dkg ponoć w sam raz nóżkami do dołu, śmieje się że dziecko do pionu postawione od samego początku
. Nam to nie przeszkadza bo i tak mamy CC ale lekarz twierdzi że dobrze by było jak by miała główkę w dole:-):-).Trochę mnie zmartwiłyście że nie ma w Kauflandzie tego proszku Dzidziuś bo u mnie Polo Marketu nie ma, może jakieś inne hiprmarkety typu Tesco, Real, Carrefour.