reklama
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
a on do mnie "Mama będziesz leżała w łóżku, a ja wszyyyyystko posprzątam. Nie martw się". Moje słoneczko najukochańsze po prostu!!
Też chcę mieć takie kochane dziecko

Dzięki dziewczyny, faktycznie Maksio jest kochany i wspaniały, ale miał też taki okres, kiedy już nie miałam sił do jego wiecznego wycia i wymuszania wszystkiego.... na szczęście mu to przeszło bo traciłam już wiarę...!
Minka, ach bo się zarumienię! Przeceniasz mnie kochana!
Minka, ach bo się zarumienię! Przeceniasz mnie kochana!
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
Widzę, że wszystkie Majowe Mamusie już śpią :-(
Też zmykam do łóżeczka. Dziewczyny, czy którąś z Was boli kość łonowa?? mnie przeokropnie, momentami nie mogę chodzić

.
W zasadzie to nie wiem, czy to kość, czy mięśnie. Bardzo mnie to boli, dzisiaj nawet nie mogłam podnieść nogi, żeby buta założyć.
Dobranoc Majóweczki!!!
Też zmykam do łóżeczka. Dziewczyny, czy którąś z Was boli kość łonowa?? mnie przeokropnie, momentami nie mogę chodzić

.W zasadzie to nie wiem, czy to kość, czy mięśnie. Bardzo mnie to boli, dzisiaj nawet nie mogłam podnieść nogi, żeby buta założyć.
Dobranoc Majóweczki!!!
jo-anna-on
Pindory i godody
Dobry wieczór.
Trochę się nasprzątałam dzisiaj. Ale zaliczyłam też spacer z Anią i troszkę poodpoczywałam.

.
Życzę Spokojnej nocy.
Trochę się nasprzątałam dzisiaj. Ale zaliczyłam też spacer z Anią i troszkę poodpoczywałam.
Ja mam ciśnienie średnio 100/60 ale od zawsze miałam tętno powyżej 85, taki ze mnie typ ;-).ciśnienie dzisiaj i jak zwykle w normie ale za to tętno miałam 107 wiec raczej trochę za duże ale przez ostatni tydzień często mi się to zdarzamuszę pogadać z moja gin czy to normalne
Ja biorę Prenatal i folik a teraz także ferrum lek. Oczywiście, te z pożywienia są lepiej przyswajane ale o tej porze roku warzywa niestety są mniej bogate w witaminy i ich dawka moze być niewystarczająca. Jakoś moja Ania nie jest /była specjalnie utuczona po suplementowych witaminach, była na początku raczej chudziaczkiem. HmmmmVanessa2, nie wiem, czy powinnaś sobie aplikować witaminki na własną rękę. Jak się pytałam mojego lekarza o witaminy, to kazała już nie brać, jeść dużo owoców i warzyw i ryb. Powiedziała, że po tych witaminach dzieci są sztucznie utuczone, czy coś takiego...Jak nie ma potrzeby, to żeby nie brać.![]()

Jak jest takowa kasa otwarta to zaraz do takiej sięudaję, trzeba korzystać póki można, no nie? A różnie tam bywa z tym pierwszeństwemWróciłam z długich zakupów i wiecie co pierwszy raz skorzystałam z kolejki pierwszeństwa, bo jak się robi zakupy w markecie to w kolejce stoisz do mięsa, do wędlin, do sera, do garmażerki normalnie mnie to wykończyło więc od razu poleciałam do tej nakrótszej kolejki przy kasach.
.Życzę Spokojnej nocy.
Ola - no to nieciekawie z tym ZUSem... ale i tak dalej planujesz isc na zwolnienie?
Agusia - no faktycznie, moj Maz ma ciekawa prace, ktora lubi... chyba podobnie jak Twoj... niestety z pracami, ktore sie lubi, to chyba z reguly jest tak, ze pochlaniaja wiecej czasu niz powinny...
Dzidzia strasznie mnie dzis kopie i czuje sie momentami jakby jej nozki szykowaly sie juz do wyjscia...
Dziwne i niezbyt przyjemne uczucie, tak jak by byla troche za nisko...
Agusia - no faktycznie, moj Maz ma ciekawa prace, ktora lubi... chyba podobnie jak Twoj... niestety z pracami, ktore sie lubi, to chyba z reguly jest tak, ze pochlaniaja wiecej czasu niz powinny...
Dzidzia strasznie mnie dzis kopie i czuje sie momentami jakby jej nozki szykowaly sie juz do wyjscia...
Dziwne i niezbyt przyjemne uczucie, tak jak by byla troche za nisko...Łaniu, no sama już nie wiem. Zacznę od złożenia do Zusu pisma z wnioskiem o "przywrócenie", poczekam na ich odpowiedź. Jeżeli mnie nieładnie potraktują i jeszcze okaże się, że mam płacić składki cały czas, to zawieszę działalność na jakiś czas.
Mąż mówi, żebym się nie przejmowała. Rzeczywiście przy Maksiu nie miałam ani zwolnienia ani macierzyńskiego (po prostu nie wykorzystałam, co nie znaczy że tydzień po porodzie już pracowałam ;-)). W każdym razie, do końca marca jeszcze popracuję pewnie.
Łaniu odpocznij sobie, może jutro poczujesz się lepiej, czego Ci serdecznie życzę!
Mąż mówi, żebym się nie przejmowała. Rzeczywiście przy Maksiu nie miałam ani zwolnienia ani macierzyńskiego (po prostu nie wykorzystałam, co nie znaczy że tydzień po porodzie już pracowałam ;-)). W każdym razie, do końca marca jeszcze popracuję pewnie.
Łaniu odpocznij sobie, może jutro poczujesz się lepiej, czego Ci serdecznie życzę!
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Wkońcu,wkońcu wkońcu mam suwaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to wszystko dzięki IWONCE -normalnie czarodziej jaki czy cooo???
Ja sto razy próbowałam i dupa a tu prosze yroszke sie nameczyłam zanim wybrałam i jest!!!:-)Iwonko dzięki ja tyle stron z tymi suwakami przewertowałam ahhhhhhhh szkoda słów a tu prosze:
Aż się podnieciłam chociaż to nie o tym wątek hehe.......................

A to wszystko dzięki IWONCE -normalnie czarodziej jaki czy cooo???
Ja sto razy próbowałam i dupa a tu prosze yroszke sie nameczyłam zanim wybrałam i jest!!!:-)Iwonko dzięki ja tyle stron z tymi suwakami przewertowałam ahhhhhhhh szkoda słów a tu prosze:

Aż się podnieciłam chociaż to nie o tym wątek hehe.......................reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Widzę, że wszystkie Majowe Mamusie już śpią :-(
Też zmykam do łóżeczka. Dziewczyny, czy którąś z Was boli kość łonowa?? mnie przeokropnie, momentami nie mogę chodzić.
W zasadzie to nie wiem, czy to kość, czy mięśnie. Bardzo mnie to boli, dzisiaj nawet nie mogłam podnieść nogi, żeby buta założyć.
Dobranoc Majóweczki!!!
jeja obym ja takich problemów nie miała z tym spojeniem
współczuje .Co ty gadasz to ja zawsze ostatnia zostaje na bb a wszystkie już chrapią!!!