reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam Majowe Mamusie!!!

Wreszcie przespałam całą noc :-).
Uciekam posprzątać domek, zrobić zakupki i obiadek, bo dzisiaj mama przychodzi do mnie na kalafiorka. A jutro rano jadę na zajęcia na studia :-( taaaaak mi się nie chce. Meczy mnie już siedzenie tyle godzin w jednej pozycji - dobrze, że to już końcówka :-)

reklama
Witam.Ja zaraz jade oddac mocz do alalizy bo we wtorek do gina.
Ola K Czekam z niecierpliwoscia na wyniki usg,mam nadzieje ze plec sie ujawni tak dokladnie jak i u mnie :)
Kathy no wreszcie! Masz sliczne suwaczki !!!!!
Kto jeszcze ich nie ma to pomoge .......
Acha moje dziecko znow spalo samo w swoim pokoju! Chyba juz zrozumiala i wydoroslala,mam nadzieje ze z nocnikiem tez lada moment wreszcie za kuma o co biega :)

Cześć Kochane ja dziś miałam tragiczną noc :-(, mój kochany kotek szalał całą noc, specjalnie hałasował, byle zwrócić na siebie uwagę :wściekła/y:, dziś chyba poleżę, bo brzuszek mnie boli, tak często wstawałam, żeby go "uspokoić" :wściekła/y:

Ale super, bo dziś z rana dzwonił kurier i przywiezie mi dziś koło południa posciel, którą zamówiłam :-), no i kaska już na koncie, więc może poszaleje trochę na allegro ;-)

Dotkass - u mnie tez juz pensja wplynela i tez zamierzam w koncu cos zaczac kupowac.:-D Na poczatek chce skompletowac to, co potrzebne bedzie do torby do szpitala...

Dobra, pora sie podniesc od kompa, bo juz mnie kregoslup boli... nie wiem jak ja bym wysiedziala teraz po 8-9 godzin w pracy...

No nic, biore psa i pora sie dotlenic.

Dotkass - u mnie tez juz pensja wplynela i tez zamierzam w koncu cos zaczac kupowac.:-D Na poczatek chce skompletowac to, co potrzebne bedzie do torby do szpitala...

Dobra, pora sie podniesc od kompa, bo juz mnie kregoslup boli... nie wiem jak ja bym wysiedziala teraz po 8-9 godzin w pracy...

No nic, biore psa i pora sie dotlenic.

ja czekam teraz na kuriera, ale później też wyjdę się dotlenić, bo też coraz bardziej juz kregosłup mnie boli :baffled:

Witajcie kochane!
Jak zwykle od rana naprodukowałyście, a ja nie mam czasu nawet przeczytać. Robię własnie sałatkę z gyrosa bo zaraz rzyjedzie moja siostra.
W nocy jak zwykle nie mogm spać a teraz mam oczy na zapłi ał się ropych bzuchu straszie,nawet boleśnie powiedziała bym.

Ja już też jestem, kolejna noc przespana. Nie biorę po prostu w nocy fenoterolu, bo mi wtedy serce wali nie mogę spać:szok:, biorę dopiero nad ranem.
Dziewczyny proszku Dzidziuś też nie ma w Tesco, sprawdzałam. Ciężko będzie chyba z tym proszkiem, jestem pewna, że gdzieś go widziałam, ale nie wiem gdzie....!!
OlaK, czekam na wieści z usg:-)

Ja juz wrocilam z przychodni,wstawilam teraz zupke pomidirowa i jak sie ugotuje to jade do urzedu wyrobic dziecku dowod :) Brzuch mnie tez boli ale ja juz sie przyzwyczailam.......jak ja bym chciala przespac cala noc......od 3 lat nie mialam takiej....

Ja też już się melduje. Dzisiaj wstałam dopiero o 10. Myslałam że się tej cholernej biegunki pozbyła a tu dzisiaj w nocy znowu pobudka:/ Masakra. Chyba dzisiaj powiem mężulkow żeby mi ryżu ugotował. Mam nadzieję że mi przejdzie.

Widzę, ze mamy wśród majóweczek kupę nocnych marków. Ja do 15 mogę siedzieć na necie, ale potem korzystam z obecności męża i dlatego do Was nie zaglądam o tej porze. Tak poza tym dowiedziałam się wczoraj że już na 100% mój mężulek w delegację jedzie od 10 marca. Fakt przeciągnęło mu się trochę, bo miał jechać od 1 lutego ale ja sobie nie wyobrażam żebyśmy się codziennie nie widywali.

Od poniedziałku codziennie oglądam na iTVP Wielki Świat Małych Odkrywców. Bardzo fajny program w którym podają mnóstwo wskazówek.

reklama
Oj ja tez mialam ciezka noc od kilku dni to sie budze tak w srodku i czuje sie jakbym byla tak chora jak nie wiem co :-(rano objawy znikaja choc dzis dalej czuje sie jakby mnie cos przejechało i teraz jak siedze to słabo coś mi sie robi chyba musze isc sie połozyc i jeszcze znów odzywaja sie te skurcze:no:

Też zmienilam suwaczki bo tamte mi sie tak zaczely spieszyc ze urodzilam bym chyba za wcześnie wg nich;-)

Do góry