reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dziubek ja spac moge i zawsze moglam ,ale jak zaszlam w ciaze z Vanesska to wiadomo nocne kursy na siusiu sie zaczely a potem urodzilo sie dziecko i do tej pory kilka razy wstaje w nocy do dziecka ...ach

reklama
Hej majoweczki :-)
Ja wczesniej w ciazy nie mialam problemow ze snem dopoki 2 dni temu nie zajrzalam na nasz watek o bezsennosci ciazowej i wywolalam wilka z lasu.Juz druga noc budze sie i tak przez ok 2 godz niie moge zasnac:baffled::baffled:

Ja wczoraj odłozyłam do szafy moje pierwsze spodnie ciązowe bo mnie tak uciskały w biodrach ze lepiej nie ryzykowac i sie nie meczyc Te drugie sa jeszcze w miare dobre ale i tak niewiele im brakuje oj trzeba bedzie sie za czyms rozgladnac bo Paweł sie śmieje ze ze niedlugo to nic nie ubiore:zawstydzona/y:

Iwonko - no ja myślałam że już będę mogła przesypiać całą noc, bo w tamtym tygodniu prawie każda noc była przespana. A tu w tym tygodniu biegunka. Można powiedzieć, że "jak nie urok to sraczka" :) Podziwiam wszystkie wieloródki, które teraz oprócz dolegliwości ciążowych muszą się zmagać ze soimi starszymi pociechami. Mi jak się mała urodzi to nie będę mogła liczyć na pomoc męża (bo w delegacji będzie) więc
ciężko będzie. Troszkę się tego boję. Ale jakos tam będzie:)

mm- widzę, że psychicznie zaczęłaś przezywać ciążę. Może następną noc już przespisz:)

Sylwia - może to wina ciśnienia. Dzisiaj to chyba nie najwyższe jest więc można być takim ociężałym. Leż w łóżeczku i poleniu**** sobie troszkę :)

Już dużo marcóweczek się rozdwoiło. U nas też pewnie kwiecień będzie przełomowy. Zaczniemy się rozpakowywać. Już nie mogę się doczekać.

Zjadłam śniadanie i mnie zmogło spanie, poszłam z powrotem do łóżka:-D. a potem w nocy znowu będzie jazda, ech!!
dziubek, ja wczoraj czytałam jak się rozdwajają lutóweczki i marcóweczki, chociaż będę miała cc, to mnie to bardzo interesuje, oj bardzo.
mm, nie czytaj już tych naszych strasznych historii o bezsenności :dry:.

Witam Wszystkie po raz pierwszy. Mam termin na 24 maja, ale ostatnio wg USG to tydzień wcześniej. To będzie moja druga dziewczynka, pierwsza urodziła się 3 tyg. przed terminem, więc może jeszcze w kwietniu się zmieszczę.:-)

reklama
Ja właśnie wpadłam w szał zakupów allegro'wych :-D, nie moge się oderwać. Już kurier dostarczył mi pościel- jest śliczna :-), nie mogę się doczekać, aż będę mogła położyć ją w łóżeczku i przykryć naszą Niunię :happy2:

Chyba dziś wrzucę do praleczki ciuszki dla Małej, żeby były gotowe na jej "przyjście" :tak:

Wracając do wątku proszków, ja kupiłam Jelp- zobaczymy, jak sprawdze się wypowiem, ale siostra uzywała przy poprzednim dziecku i była zadowolona, potem nawet prała swoje ciuszki i męża w proszku dla dziecka, oczywiście osobno :-)

Do góry