• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam kochane!!!To prwda mnie ten nasz dzień kobiet jakos nie cieszy ale skaładam wszystkiego naj naj naj dla nas i naszych nienarodzonych córek:blink:.Ja też bym juz chciała aby mąż Natalii napisał co i jak z nimi jak po operacji i dlaczego nie mogli jej wywołać naturalnego porodu .Martwie sie iczekam razem z wami na ta wiadomość .Jestem dzis u mamy -razem lżej sie znosi trudne chwile :-(:tak:

reklama
PS.znalazłyście coś może na temat hipotrofii asymetrycznej płodu ???:confused:Chciałabym wiedziec jak najwiecej w razie czego wiedziec na czym stoje .Dziękuje z góry dziewczynom ,które już mi poprzesyłały kilka linków ale nie wyczerpujacych niestety.jakos mało na ten temat ......

Witajcie.jestem Chwilowo W Domu.o 8.32 Na Swiat Przyszla Sonia.wazy 1180g I Mierzy 37cm.jest W Inkubatorze.lekarze Zauwazyli Odklejajace Sie Lozysko I Niewiele Brakowalo A Mogloby To Sie Skonczyc Tragicznie.mala Oddycha Z Pomoca Respiratora Dostala 7pkt Apgar Poniewaz Miala Sina Skore I Problemy Z Oddychaniem.w 3 Minucie Juz 8 A W 10minucie 9.teraz Wracam Do Zony.czuje Sie W Miare Dobrze Tylko Nie Widziala Jeszcze Malej.pozadrawiam

pozdrów i ucałuj od nas wszystkich Natalę... najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i jesteście już we troje GRATULACJEEEEEEEEEEE :-D:-D:-D:-D
PIĘKNY PREZENT NA DZIEŃ KOBIET :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A wszystkim tym ,które jedzą obiadek życze smacznego ja właśnie jestem po domowej pizzy,rosołku z domowym makaronikiem mniam -nie ma jak u mamy...

Odezwe sie wieczorkiem i wtedy może bedzie nas wiecej bo zauwazyłam ,że gadam sam a do siebie:sorry2::-D.Ale dzisiaj nikt nie bedzie siedział przed kompem w taki dzionek fakt ,że brzydki ale miłego popołudnia życze wam mamuski najdrozsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry