• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2008

Witam kochane!!!To prwda mnie ten nasz dzień kobiet jakos nie cieszy ale skaładam wszystkiego naj naj naj dla nas i naszych nienarodzonych córek:blink:.Ja też bym juz chciała aby mąż Natalii napisał co i jak z nimi jak po operacji i dlaczego nie mogli jej wywołać naturalnego porodu .Martwie sie iczekam razem z wami na ta wiadomość .Jestem dzis u mamy -razem lżej sie znosi trudne chwile :-(:tak:

reklama
PS.znalazłyście coś może na temat hipotrofii asymetrycznej płodu ???:confused:Chciałabym wiedziec jak najwiecej w razie czego wiedziec na czym stoje .Dziękuje z góry dziewczynom ,które już mi poprzesyłały kilka linków ale nie wyczerpujacych niestety.jakos mało na ten temat ......

Witajcie.jestem Chwilowo W Domu.o 8.32 Na Swiat Przyszla Sonia.wazy 1180g I Mierzy 37cm.jest W Inkubatorze.lekarze Zauwazyli Odklejajace Sie Lozysko I Niewiele Brakowalo A Mogloby To Sie Skonczyc Tragicznie.mala Oddycha Z Pomoca Respiratora Dostala 7pkt Apgar Poniewaz Miala Sina Skore I Problemy Z Oddychaniem.w 3 Minucie Juz 8 A W 10minucie 9.teraz Wracam Do Zony.czuje Sie W Miare Dobrze Tylko Nie Widziala Jeszcze Malej.pozadrawiam

pozdrów i ucałuj od nas wszystkich Natalę... najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło i jesteście już we troje GRATULACJEEEEEEEEEEE :-D:-D:-D:-D
PIĘKNY PREZENT NA DZIEŃ KOBIET :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A wszystkim tym ,które jedzą obiadek życze smacznego ja właśnie jestem po domowej pizzy,rosołku z domowym makaronikiem mniam -nie ma jak u mamy...

Odezwe sie wieczorkiem i wtedy może bedzie nas wiecej bo zauwazyłam ,że gadam sam a do siebie:sorry2::-D.Ale dzisiaj nikt nie bedzie siedział przed kompem w taki dzionek fakt ,że brzydki ale miłego popołudnia życze wam mamuski najdrozsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry