Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zaraz wychodzę do ginka, zobaczymy, co z tym moim cc. Odezwę się wieczorkiem.;-) Mam małego stresika, powiem szczerze.
Ja zaraz wychodzę do ginka, zobaczymy, co z tym moim cc. Odezwę się wieczorkiem.;-) Mam małego stresika, powiem szczerze.
Dotkass ja jestem na zwolnieniu tez od samego poczatku prawie, papiery albo przesyła Ci pracodawca albo sama sobie jedziesz do ZUSU. Ja musiałam zawieźć wypisany druk N-9 przez mojego lekarza, kopie kartoteki z prowadzenia ciąży i kopie karty ciązy. Papiery zawozi sie ok 6 tygodni przed przekroczeniem 182 dni pobytu na L4.
Mi to mija w marcu wiec juz zawiozłam, a odpowiedz o przyznaniu swiadczenia dostaje do domku w ciągu miesiaca.
Dotkass
Ja musiałam chyba bo mieszkam w Zabrzu a pracuje w Rudzie śląskiej a to obejmuje inny region i inny ZUS i moze dlatego. A Ty mieszkasz w Warszawie i pewnie pracujesz w Warszawie. A wypisywał Ci lekarz druk N-9? Bo to napewno musisz załatwic we własnym zakresie.
Druk N-9 dostajesz od pracodawcy a na wizycie lekarz Ci to wypisuje a potem oddajesz wypisany druk pracodawcy a on sie dalej zajmuje, ale Ty masz jeszcze czas, ja jestem od 10 października na L4 :-)NIe, nic takiego mi nie wypisywał i nie dawał, ale byc może jeszcze ma czas, ja jestem na zwolnieniu dopiero od 16 listopada 2007. A może wysyła od razu do zakładu pracy, bo my mamy opiekę finansowaną przez pracodawcę, nie wiem. Dowiem się jutro :-)., dzięki za wskazówki