iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez łykam tego wiesiolka i tej firmy,mimo ze napisane ze skonsultowac z lekarzem w czasie ciazy ale ja biore 3 razy dziennie po dwie tabletki.Lisci malin nie pije bo nie mam gdzie kupic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

bylam na zakupach, na kawce ze znajomymi, na spacerku i nic:-( cos czuje,ze porzadnie przenosze..
wiec ni cholery nie wiem, jakie mam rozwarcie. A tu mi niestety nikt tego nie sprawdzi..
ja mam dzisiaj wizyte u gina - ostatnia, mialo jej nie byc juz ;-)

to zupełnie jak u mnie, dziś ostatnia wizyta była, a tez miało jej nie być 
Witam Dziewczyny.
U mnie jak zwykle nic się nie dzieje (z porodem), ale jestem przeszczęśliwa, bo od wczoraj jestem KIEROWCĄ!!!!Wszystkim zrobiłam niespodziankę, ponieważ nikt nie wiedział o terminie egz. (nawet mąż).
:-)Melduję sie kochane i biorę się zaraz za zakuwanie.
...sama bym pozakuwała
, może szybciej czas by mi zleciał 
Dotkass, no to umawiamy się na rodzenie na tego Starynkiewicza? Kiedy? Bo ja to bym chciała jutro po gince hihihi
Po południu mam ginka, ostatnia wizyta (mam nadzieję), następne spotkanie juz ewentualnie na porodówce przewidujęZobaczymy co mi powie, pewnie bedzie zdziwiony jak mnie zobaczy bo na ostatnio jak mi wyznaczał termin tej dzisiejszej wizyty to był przekonany że chyba jej nie doczekam. A tu mała zmyłka.
, i dla mnie też, bo teraz nagle okazuje się, że jeszcze pośmigam w dwupaku 
Informacje na bierząco -Katarzyna Max-Golonko![]()

i tu sie naprawde usmiałam, dobrze, chociaż na chwilkę zapomniałam o tych kolejnych trzech tygodniach w ciele słonicy 
Dziewczyny, ja jeszcze zapytam o jedna rzecz.. ile kompletow poscieli (w sensie przescieradla, poszewki) trzeba zakupic? I czy posciel do wozka koniecznie? Czy tylko kocyk starczy?![]()
Witajcie dziewczynki,
pare dni minelo i duzo sie pozmienialo:-)
zaczynaja pekac majowe panienki
A ja mam termin na dzisbylam na zakupach, na kawce ze znajomymi, na spacerku i nic:-( cos czuje,ze porzadnie przenosze..
Nie mam zadnych bolesnych skurczy, od czasu do czasu cos mnie zaboli i tyle tego :-(
Po przeczytaniu o waszych akrobacjach nawet probowalam sie sama przebadac, ale nie mam pojecia czego tam szukac hihiwiec ni cholery nie wiem, jakie mam rozwarcie. A tu mi niestety nikt tego nie sprawdzi..

No tak,zmeczona byla jak cały dzien na dworzu spedza.