Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

pojechal na wies do siebie mierzyc dzialke i przyjechal pijany i to nie do domu tylko na miasto i dzwoni godz przed slubem zeby maz przyjechal po samochod!!! myslalam ze go zabije!!! przyjechal i tak go zjechalam ze od tamtej pory ma zakaz zblizania sie do dziecka wyzwalam go i z placzem poszlam na wesele... tam rece mi se trzesly do 23 az sie nie napilam i minely nerwy
a w sumie wesele skonczylo sie o 2 w nocy bo nie bylo juz co jesc ludzie sie poopijali a my musielismy siedziec jak te kolki do 4.30 az przywiezie nas autokar bo nie mial nas kto przywiesc!!!!!!!!! i teraz od wczoraj mam kolejna nerwowke bo juz szykowanie do wesela i znow problemy z tesciowa a juz nie wspominam tescia bo kazdy o niego sie martwi zeby sie nie zajebal!!!! Mowie wam jak mi minie to wesele i jak sie wyprowadzimy wreszcie od 1 wrzesnia to jak Boga kocham opije sie ze szczescia

Na szczescie zdążyliśmy zmienić auto na kombi ale i tak bedzie ciasno.

.

Nie wiedziałam co się małej dzieje. Wieczorem zaczęła strasznie płakać. Nie pomagało noszenie. Trochę popuszczała takie śmierdzące bączki i dalej się prężyła. A ponieważ nie robiła kupki przez 3 dni, to dałam jej czopek glicerynowy. Podziałał natychmiast. Zrobiła kupke i sie uspokoiła, dopuki nie pojawiła sie przyczyna kolki- nagromadzone gazy wydostały się z taką siłą, że mała znowu zapłakała i usneła bidulka:-(
Dla mnie to jest marnowanie pieniedzy. Jest dziecko i wolałabym, żeby odłożyła te pieniądze małej w jakimś funduszu lub na lokacie jak tak bardzo chce wydac. Ode mnie rodziny nie bedzie, bo rozumia że jest dziecko i nie w głowie mi robienie wesela w stylu zastaw się a postaw się
No i sprawa tego jaki ona ma stosunek do mnie i mojej mamy. Będzie mi niezbyt miło siedzieć z nią przy jednym stole.