Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,a w szpitalu mowili zeby starac sie ta diete trzymac do 3 miesiecy a pozniej robic i jesc co chce.Chodzi tylko o to aby dziecko nie bolalo brzucho a do 3 miesiecy srednio moze wstepowac kolka.Kupka tez czasami jest rozna ale jesli brzuch nie boli Klaudie i wogole ona jest ciagle zadowolona to nie ma co sie oszczedzac.Skora gladka,zadnych wysypek czy suchych alergicznych plam nie ma.

lacidofil podawaj kilka dni, po 2-3 dniach powinnaś widziec efekty... trzymam kciuki!!!!

Panna_migotka niektórzy wszystko zwalają na zęby, lepiej iść do lekarza i się upewnić co i jak.

I tak w szczepieniu to bijemy z Dominikiem rekordy- drugie szczepienie mamy na początku października.
Ja codzień jem głównie kanapki ( chleb nie bułka!) z piersią kurczaka gotowaną lub wędzonym indykiem ( taka wędlina).Kombinuje jakieś obiadki ( bezmiesne, bezmleczne, bezgrzybowe, bez, bez...), ale często nie chce mi się. Czasami zjem wafelka w czekoladzie, czasem kostke mlecznej z orzechami, kulkę rafaello. Raz na kilka dni. Ze słodyczy, to ja dużo cukru do herbaty sypię.
Dominiczka brzuch nie boli ale ma śluz i grudy w kupce.
Za krzywicę to przepraszam, to ja zaczęłam siać krzywicowy niepokój.
Nasz lekarz karze się nie przejmować śluzem, bo dziecko ma niedojrzały układ trawienny itp.
Niepokojące jest jeśli nie przybiera na wadze z tego powodu, boli go brzuszek.

Witam!
Ja tylko tak na szybciutko.Byliśmy dziś na szczepieniu. Bartuś waży 6,9 i ma 74 cm.! Dzielnie zniósł szczepienie. Usmiechał się do wszystkich do lekarza, pielegniarki, plakatu, stetoskopu, a na koniec to już aż krzyczał ze śmiechu. Po prostu dusza towarzystwa.
A rano byliśmy w poradni audiologicznej i na szczęście wszystko w porządku ze słuchem. Ufff.![]()
Pozdrawiam Maluszki i ich Mamusie. Ojej niektóre to już półroczku - te nasze wcześniaczki a niektóre 4 miesiące!!!![]()
Na razie to jem chleb, margarynę bez grama masła (Flora lub Delma), dżem jabłkowy, pierś z kurcaka, jabłka, maliny, chrupki kukurydziane. Wszystko co nie ma mleka, jajka, orzechów, miodu i nie jest owocem cytrusowym. Mało zostaje do jedzenia ale chcę wytropić koniecznie ten alergen.

tylko, że ta kupa pojawiła się dziś i to trzecia!!! Zastanawiałam się o d czego bo jadłam wczoraj rybkę smażoną a wieczorem mąż zrobił sobie smażone mięsko chude z dzika no i zjadłam troszkę. Dziś widzę efekt - zielono mi, a raczej Zosi
. Dziś robię rosół, trzeba wrócić do korzeni, dobrze, że dodatkowo karmię jeszcze butelką, przynajmniej tam jej nic nie uczuli