reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

witam dziewczyny

Skladam od Adasia i ode mnie najlepsze zyczenia dla Hani i Natalki i Dominisi i jeszcze dla wszystkich 3 latkow ktorych pominelam jak mnie nie bylo:-)

My przechodzimy jelitowke z mezem mamy to juz za soba za to Adas od 2 nocy wymiotuje:confused2::confused2: w dzien wszystko dobrze za to w nocy sajgon:no::no: juz mi sie posciel skonczyla i pizamy a w zwykle koszulki nie chce sie ubrac:crazy:

A u nas ogolnie ciche dni zreszta nawet nie ma o czym mowic:confused2::confused2:

reklama
Witam i ja.Wczoraj była imprezka urodzinowa Klaudii,pogoda dopisała a dzis i jutro z racji tych uapałów jade do R pracy czyli teścia działkę pluskać sie w baseniku ;-)
W piatek mam zebranie w szkole dla pierwszaków.

Pozdrawiam i zycze miłego dnia!

Witam
Wszystkiego najlpeszego dla Hani,Natalki i Nikolki jesli Kangurka nas oczywiscie czyta:tak:buziaki.troszke spoznione ale w pracy bylam:sorry:

Kurcze wczoraj skonczylam przed polnoca,jakas jestem nie wyspana mimo ze wstalam o 9:sorry:nie wiem co jest grane.chyba pogoda bo padaq:no:nie mozemy nawet sezonu grilowego otworzyc bo jak nie wicher to deszcz:sorry:tak bym cos zjadla dobrego:sorry:

Witam !

Keyko, gratuluję dostania się do przedszkola, my się nie dostaliśmy nigdzie i jestem bardzo zła. Szlag mnie trafia z tym super zajebistym państwem! Nic tylko się dalej rozmnażać!

Hannah, ale przygoda z mężem...Chyba bym też osiwiała.

I oczywiście dołączam się do życzonek dla wszystkich majowych dzieciaczków!!!

PS. Ja już pod nowym nazwiskiem, wszystko udało się super i jestem mega szczęśliwa. Na wz wrzucę kilka fotek!

u nas też upał więc siedzimy w domku na dodatek nie wiem co za diabelstwo wczoraj wysypało Majkę byliśmy w przychodni lekarka stwierdziła że to coś alergicznego ale ona nigdy na nic uczulona nie była nic nowego nie jadła przynajmniej od tygodnia po prostu jestem sina i zielona w tej kwestii no i martwię się mam nadzieję że jej to zejdzie a jak nie pójdziemy w czwartek do dermatologa niech ogląda i kombinuje choć ja zaczynam sie zastanawiać czy to nie różyczka
eek.gif
dry.gif
https://www.babyboom.pl/forum/group.php?gmid=672475&do=report

Witam,

upał jest, ale naszczęście wieje, to nie ma tragedi.

Aurelka super, że wszystko się udało i było po twojej myśli,czekam na zdjęcia i może się umówimy na plac zabaw jak będziesz mieć wolne, bo ja teraz w większości czasu dostępna:tak:. A z przedszkolem nie odpuszczaj. My się dostaliśmy do 3 wyboru.

Byłam tam dzisiaj złożyć deklarację, pierwszy raz:dry:. Boszzz, 1 wybór jest parę ulic dalej i jest ok, a to... na podwórku między kamienicami na Pułaskiego. Samochodem nie wjadę, bo wąskie wjazdy i klepisko. Na podwórku dwóch meneli mocno nieświeżych jak to podwórko:szok:. Bramka bez dzwonka i bezpośrednio na plac zabaw...Na szczęście powstaje drugi oddział w nowym bloku po drugiej stronie ulicy i tam będą najprawdopodobniej grupy z tego naboru. A na plac zabaw będą chodzić do pobliskiej sp.

Trzymajcie kciuki, od wczoraj przeszliśmy na dietę białkową. 2 lipca idziemy na ślub kolegi, M ma być świadkiem. Mam jedn sukienkę nienoszoną z zeszłego roku i nawet się w nią mieszczę, ale uwydatnia nadmiary tłuszczyku, więc biorę się za siebie.

Keyko, to nie posyłasz Dominiki do zakonnic? Myślałam, że tam miała chodzić. Ja wczoraj dzwoniłam do salezjanek i Miki jest nadal na liście rezerwowej już nie na 7 miejscu, tylko na 3. Hurrra!

Co Wy śpicie jeszcze??

reklama
Witam,

chciałam pospać, ale Miśka do przedszkola budzi się po 6, to ją zawiozłam:sorry:.

Aurelka Miśka dostala się i do siostrzyczek i do publicznego. O tym gdzie będzie chodzić zdecyduję, jak już będe wiedziała gdzie będę pracować. Są w przeciwnych kierunkach, więc mam opcję wyboru. A do tego będzie chyba zmiana, ale o tym dopiero jak dojdzie do skutku;-).

Pogoda dzisiaj do bani, więc chyba wezmę sie za prasowanie:confused2:

Do góry