reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Zaraz za moment się rozkręci i będzie forum działać pełna para [emoji16]
Ja dzisiaj od rana byłam strasznie osłabiona teraz jest już lepiej jeszcze jutro do pracy i weekend [emoji1]
A co tam u Was? Klaudia jak tam?
Justyna ile to zostało 6-7 dni do testowania? A wiesz że te testy clear blue można robić już na 5 dni przed terminem [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Klaolia kciuki żeby ten cykl był udany [emoji4]

Ja dzisiaj powtarzałam betę.
Tak sobie pomyślałam, że i tak będzie co ma być, i na pewno nie ma na to wpływu to, że w poprzedniej ciąży beta słabo przyrastala. Tamten przykry rozdział już zamknęłam i postaram się nie porównywać tej ciąży do tej, która straciłam. Tymbardziej, że beta w 48 h wzrosła o prawie 450% [emoji52][emoji23] Więcej już jej badać nie będę.
W ogóle jestem jakaś totalnie wyluzowana. Zapominam o tym, że jestem w ciąży, nie myślę o tym w kółko. Jestem oazą spokoju [emoji5]
Narzeczonemu powiedziałam w środę to chyba do niego to dzisiaj dopiero dotarło jak w Ikei mijalismy chyba z 15 kobiet w ciąży z dużymi brzuchami, bo się tak patrzył najpierw na nie, potem na mnie i się zaczynał śmiać [emoji23] Powiedział, że mu się wierzyć nie chce, że teraz się tak szybko udało (3 cykl po poronienie) a o tamta ciąże się prawie rok staraliśmy.

Ja dzisiaj powtarzałam betę.
Tak sobie pomyślałam, że i tak będzie co ma być, i na pewno nie ma na to wpływu to, że w poprzedniej ciąży beta słabo przyrastala. Tamten przykry rozdział już zamknęłam i postaram się nie porównywać tej ciąży do tej, która straciłam. Tymbardziej, że beta w 48 h wzrosła o prawie 450% [emoji52][emoji23] Więcej już jej badać nie będę.
W ogóle jestem jakaś totalnie wyluzowana. Zapominam o tym, że jestem w ciąży, nie myślę o tym w kółko. Jestem oazą spokoju [emoji5]
Narzeczonemu powiedziałam w środę to chyba do niego to dzisiaj dopiero dotarło jak w Ikei mijalismy chyba z 15 kobiet w ciąży z dużymi brzuchami, bo się tak patrzył najpierw na nie, potem na mnie i się zaczynał śmiać [emoji23] Powiedział, że mu się wierzyć nie chce, że teraz się tak szybko udało (3 cykl po poronienie) a o tamta ciąże się prawie rok staraliśmy.
Bardzo dobre nastawienie. Tak trzymaj! A przyrost bety super. Kiedy planujesz wizytę?

reklama
Zaraz za moment się rozkręci i będzie forum działać pełna para [emoji16]
Ja dzisiaj od rana byłam strasznie osłabiona teraz jest już lepiej jeszcze jutro do pracy i weekend [emoji1]
A co tam u Was? Klaudia jak tam?
Justyna ile to zostało 6-7 dni do testowania? A wiesz że te testy clear blue można robić już na 5 dni przed terminem [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Klaolia kciuki żeby ten cykl był udany [emoji4]

Ale słyszałam , że ten clear blue jest taki drogi , że lepiej zrobić bete w tej cenie :)
Kochana dokładnie 6-7 dni :)

Do góry