reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Uff dziewczyny. Jak ja się cieszę, że to jutro sobota i wreszcie się wyśpię.
Chodzę spać o 20, wstaje o 6 a i tak mi mało, koło 11 mogłabym znowu iść spać.
W pracy tyle papierów. Ten tydzień taki bardzo zagmatwane jest.
Wczoraj dostałam list z wynikami z krwi i wszystko jest bardzo dobrze. Umówić się też miałam na 16 tydzień na wizytę z położna ale nie ma aż terminów do 11 grudnia , także muszę czekać.
Jeśli chodzi o brzuch to u mnie ciężko stwierdzić.. ja od zawsze jak zjem zaraz mam taki wzdęty wiec jak dla mnie to czasem mi się wydaje że to już brzuch a czekam że to tylko jedzenie . Poza tym ja duża kobieta jestem.
Jak się wszyscy macie?

Mnie mało bo u mnie szpital w domu. Ja chora, dzieci chore i tylko wyczekuje męża niczym mój syn w Wigilię świętego Mikołaja ;-)

Uff dziewczyny. Jak ja się cieszę, że to jutro sobota i wreszcie się wyśpię.
Chodzę spać o 20, wstaje o 6 a i tak mi mało, koło 11 mogłabym znowu iść spać.
W pracy tyle papierów. Ten tydzień taki bardzo zagmatwane jest.
Wczoraj dostałam list z wynikami z krwi i wszystko jest bardzo dobrze. Umówić się też miałam na 16 tydzień na wizytę z położna ale nie ma aż terminów do 11 grudnia , także muszę czekać.
Jeśli chodzi o brzuch to u mnie ciężko stwierdzić.. ja od zawsze jak zjem zaraz mam taki wzdęty wiec jak dla mnie to czasem mi się wydaje że to już brzuch a czekam że to tylko jedzenie . Poza tym ja duża kobieta jestem.
Jak się wszyscy macie?
Bardzo się cieszę że wszystko dobrze- gratuluję :) :) :). Ja po każdym jedzeniu i piciu( A pije bardzo dużo) mam straszne wzdęcia- aż czasami nie mogę oddychać.. i mam wtedy dwa razy większy brzuch :)

Gosik880 w ktorym tc jesteś? ja na luteinie bylam od poczatku i od 14tc zaczelam zmniejszac dawki żeby łożysko przejęło produkcje do 16tc. A bralam dosc bo 600mg/dzień. Dzis mam.16+1 i pierwszy dzień zupełnie bez leków.

Co do brzucha to bandzioch mam jak sie patrzy jak ubieram cos obcisłego to mnie w kolejkach przepuszczają :-D

reklama
Do góry