Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale brzuch widoczny to się usprawiedliwiam. I okazało się, że będzie dziewczynka. Myślimy nad imieniem. Bo dla chłopca to mieliśmy i pierwsze i drugie nawet. A tu klops. Coś chyba wymyślimy. Mój lekarz powiedział (a ma 5 czy 6 dzieci), że z każdym kolejnym dzieckiem mieli większy problem co do imienia. Aż najmłodsze przez 10dni po urodzeniu było bezimienne 
U mnie 17. Ostatnio ważylam się w domu i waga stała w miejscu. Byłam taka zadowolona, a dzisiaj na wizycie +1,7 kg No trudnoAle brzuch widoczny to się usprawiedliwiam. I okazało się, że będzie dziewczynka. Myślimy nad imieniem. Bo dla chłopca to mieliśmy i pierwsze i drugie nawet. A tu klops. Coś chyba wymyślimy. Mój lekarz powiedział (a ma 5 czy 6 dzieci), że z każdym kolejnym dzieckiem mieli większy problem co do imienia. Aż najmłodsze przez 10dni po urodzeniu było bezimienne
![]()
Ja dziś miałam spaghetti, jeszcze mam na jutro, zapraszam :-)Fajna historia ☺ u nas tez nie wiemy co wymyślić i roboczo mówimy Heniu
Milania 200g wow ☺
Dziewczyny dreczą mnie drugi dzień zachcianki. Dzis w pracy co chwile myslalam o placku po wegiersku a potem o spaghetti bolignese ☺ teraz faza na tosty.
Fajna historia ☺ u nas tez nie wiemy co wymyślić i roboczo mówimy Heniu
Milania 200g wow ☺
Dziewczyny dreczą mnie drugi dzień zachcianki. Dzis w pracy co chwile myslalam o placku po wegiersku a potem o spaghetti bolignese ☺ teraz faza na tosty.
Dziewczyny, a czy któraś z Was miała robione teraz lub kiedyś usg 3D? Czy to jest robione przez brzuch czy dopochwowo? Pytam, bo za kilka dni idę na wizytę, gdzie byłaby taka możliwość i nie wiem czego się spodziewać, a zapomniałam wcześniej zapytać![]()
U mnie noc i dzień pod znakiem mega bólu głowy. Paracetamol niby pomaga ale nie na długo :-(
Wpadnę ☺Ja dziś miałam spaghetti, jeszcze mam na jutro, zapraszam :-)