Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już taki jeden uszyłam, teraz został mi ten polar więc będę szyć taki komplet do wózka czyli kocyk bawełna + minky. Chciałam do becika wykorzystać, ale faktycznie za ciepło małej będzie w tym. Co innego kocyk, zawsze można odkryć lekko. Chcesz żeby ten kocyk był ocie0lany wypełnieniem czy nie? Bo ja się właśnie zastanawiam, ale chyba zostanę przy samej bawelnie i polarze. Wtedy większą kołderkę na jesień uszyje chyba.Ja póki co mam tylko jedna pieluszke bambusowa, więcej rzeczy raczej nie planuje mieć póki co. Sprawdzę jak się to będzie spisywac i najwyżej dokupie później. A kocyk szyje mi teściowaz jednej strony bawełna a z drugiej ten polar minky
![]()
U mnie kocyk będzie bez ocieplenia. I tak się boję że będzie za gruby, bo to minky jest dosyć grubym materiałem. Także myślę że z bawełną samą wystarczyJa już taki jeden uszyłam, teraz został mi ten polar więc będę szyć taki komplet do wózka czyli kocyk bawełna + minky. Chciałam do becika wykorzystać, ale faktycznie za ciepło małej będzie w tym. Co innego kocyk, zawsze można odkryć lekko. Chcesz żeby ten kocyk był ocie0lany wypełnieniem czy nie? Bo ja się właśnie zastanawiam, ale chyba zostanę przy samej bawelnie i polarze. Wtedy większą kołderkę na jesień uszyje chyba.
Dawaj zdjęcia :-)Mag_dzik będę testować jak to wszystko będzie wyglądać, bo nie mam pojęcia co i jakpóki co mam uszyte pieluchy z tetry, ręczniczek z kapturem z flaneli, rożki dwa z bawełny się kończą szyć
![]()