Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już taki jeden uszyłam, teraz został mi ten polar więc będę szyć taki komplet do wózka czyli kocyk bawełna + minky. Chciałam do becika wykorzystać, ale faktycznie za ciepło małej będzie w tym. Co innego kocyk, zawsze można odkryć lekko. Chcesz żeby ten kocyk był ocie0lany wypełnieniem czy nie? Bo ja się właśnie zastanawiam, ale chyba zostanę przy samej bawelnie i polarze. Wtedy większą kołderkę na jesień uszyje chyba.Ja póki co mam tylko jedna pieluszke bambusowa, więcej rzeczy raczej nie planuje mieć póki co. Sprawdzę jak się to będzie spisywac i najwyżej dokupie później. A kocyk szyje mi teściowaz jednej strony bawełna a z drugiej ten polar minky
![]()
U mnie kocyk będzie bez ocieplenia. I tak się boję że będzie za gruby, bo to minky jest dosyć grubym materiałem. Także myślę że z bawełną samą wystarczyJa już taki jeden uszyłam, teraz został mi ten polar więc będę szyć taki komplet do wózka czyli kocyk bawełna + minky. Chciałam do becika wykorzystać, ale faktycznie za ciepło małej będzie w tym. Co innego kocyk, zawsze można odkryć lekko. Chcesz żeby ten kocyk był ocie0lany wypełnieniem czy nie? Bo ja się właśnie zastanawiam, ale chyba zostanę przy samej bawelnie i polarze. Wtedy większą kołderkę na jesień uszyje chyba.
Dawaj zdjęcia :-)Mag_dzik będę testować jak to wszystko będzie wyglądać, bo nie mam pojęcia co i jakpóki co mam uszyte pieluchy z tetry, ręczniczek z kapturem z flaneli, rożki dwa z bawełny się kończą szyć
![]()