iwonaimaja
Fanka BB :)
jade dzisiaj do lekarza na 14 trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja póki co mogę non stop jeść żurek :-) w jeden dzień (a raczej wieczór
)zjadłam 2 litry żuru. Teraz mam ugotowany kolejny wielki gar żuru, który już jadłam na śniadanie
a po żurku opakowanie kinder czekolady 
i za każdym razem sobie uświadamiam, że znowu nie kupiłam 
mogę jeść na śniadanie, drugie śniadanie, przystawkę, obiad, deser i kolację :-)
brzuch dalej boli, ale moja mama mówiła, że jak na @ to ją przez 3 miesiące brzuch bolał, więc nie martwię się już tym bólem tak bardzo... 

pamietam ze w porzedniej ciazy tez bardzo czesto jadlam pomidorowa
bo zawsze coś wypada.
.Zostaniemy z mężem ponownie rodzicami (mamy już synka ma skończone 4 latka i miesiąc)-dodam jeszcze że ostatnio pyta często kiedy będzie miał dzidziusia?
chodzi o braciszka lub siostrzyczkę.Nikomu jeszcze nie mówilismy o ciąży ,nawet w pracy.BYłam 3 września prywatnie u gina potwierdzić ciążę ,ale nic nie mógł więcej dodać ,bo za wcześnie jeszcze było i na usg był tylko pusty podłużny pęcherzyk.Następną wizytę mam w czwartek i mam nadzieję,że wszystko jest ok i zobaczę serduszko bijące jak dzwon
Jutro idę zrobić morfologię,mocz,białko,glukozę -na czczo,WR i HIV i z tymi wynikami w czwartek do gina.