reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majówki 2014

An_Ka tak to inwestycja deweloperska. Osiedle Kuropatwy 6. Rodzice M. mieszkaja na Kabatach przy metrze i ta lokalizacja zeby do nich nie bylo za daleko:) Bo moi to niestety 120 km od Warszawy. Mam nadzieje, ze w grudniu ten domek bedzie nasz:)

Wiem, pamiętam osiedle z czasów kiedy my szukaliśmy.
Moja mama jeszcze dalej niż Twoi rodzice :(
Teściowa blisko, ale większego znaczenia to nie ma. Brak chęci...

No właśnie dziewczynki, jak to jest u Was?
Możecie liczyć na pomoc rodziców/ teściów?

reklama
ja śniadanko musiałam zagryźć ciasteczkami :zawstydzona/y: już mnie tak muliło :szok: jak tak dalej pójdzie, to będę musiała robić kanapkę na każdą godzinę pracy :szok:
ale przyznam, że kanapeczka z ogórasem kiszonym to jest to, co lubię obecnie najbardziej ;-) :-D

jeszcze 30 minut i do przedszkola :tak: z racji treningu młodego ;-) obiad dzisiaj szybki :-D spaghetti ;-) dzisiaj szpinakowe ;-)

ojjj... i to bardzo :) mój tata za pół roku idzie na emeryturę i już zapowiadają, że będą z mamą przyjeżdżać mi pomagać ;) mają do mnie zaledwie 10 kilometrów :) jakieś 15 min jazdy samochodem ;)
teściowa też złota kobieta, zawsze na nią można liczyć. o teściu lepiej mówić nie będę ;)

Hmm... Na chwilę obecna z pełną premedytacją wykorzystuje nadopiekunczosc mamy, póki u nich mieszkamy ;-) więc co sobie zażycze to mam... A po przeprowadzce Hmm... Bedziemy mieszkać 3 domy dalej ;-) tak sie trafiło... A co do opieki nad baby to zobaczymy, moja mama ma juz swoje lata i na pewno bedzie mi pomagać, gotować itd, ale na ile jej sił starczy zobaczymy, nie może dźwigać, w kazdym razie... A teściowa jest przedszkolanka i tp bedzie pierwszy wnuk/wnuczka, więc ;-) wiadomo... Choć nie jest z typu narzucajacego sie. Wogóle super teściowa mi sie trafiła...

an_ka- ja na pomoc moich rodzicow nie licze bo raz nie mamy kontaku od ponad roku a po drugie mieszkaja odemnie ponad 800km wiec i tak bym na nic nie mogla liczyc heheh :) a co do tesciowej to bez zarzutow :) zawsze moge liczyc :)

asku- ja tez wlasnie smaze mieso i spagett robie na szybkigo : hehehe

niuniaa niestety nie umie, najpierw tydz po transwerze siedzialam w domu a potem pojechalam na tydz do mojej mamy , i u niej z ciekawosci zrobilam bete w 10 dniu,a w 14 dpt bylam juz w domku i robilam u siebie. najgorcze jest ze kazde labor ma inne normy i nie idzie tego porownac:/

Przyszłytata, a Twoja żona na kiedy dokładnie ma termin? Kiedy miała termin ostatniej @?
W którym tc "jesteście"? :cool2:
"Coś tam się dzieje" tzn?
Można zapytać ile masz lat i ile ma Twoja partnerka?
To Wasza pierwsza ciąża?

Facetów to zawsze trzeba tak za język ciągnąć...? ;-)

Mamunia ale mieszanka... Ja w sumie też mam ochotę na kwaśne i słodkie na zmianę...

Kolorowych snów życzę i zmykam zaraz do łóżeczka bo mąż już na mnie czeka z jakimś filmem. ;-)

Edit:

Nanncy, trzymam kciuki żeby wszystko było ok!! Gdyby było Ci bardzo słabo dzwoń na pogotowie...

No i zostałem zdemaskowany żonka mnie rozpracowała i wie że tu pisze ( ona też ).
Ciąża pierwsza, koniec 7 tygodnia z tego co widać na USG to widać pęcherzyk i coś tam w środku. Co do wieku to ja mam 27 lat a żoncia 24

przyszlytata- hehhe to ktora to Twoja zoncia :d fajnie mozecie przeciez razem pisac heheh :)

kikifish87- wiec musimy jeszcze poczekac u mnie wlasniw w klinice inaczej bylo z normami a inaczej u lekarza rodzinnego :d trzymam kciuki :) i musi byc okej :d plamien ani nic nie masz nie?

reklama
Do góry