Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
więc czasami wolę się nie odezwać, zacisnąć zęby i robić co trzeba, ale czasami wybucham i z dnia na dzień jest lepiej:-) 
annad31 kurcze szkoda mi ciebie <przytul> ja też miałam nie ciekawie na początku ciąży, chyba nie zdawał sobie sprawy z tego że noszę i mały ciągnie najlepsze soki ze mnie i mam prawo być zmęczona, rozdrażniona i nie wiadomo jeszcze jaka, teraz też nie jest idealnie, jakby moje samopoczucie było wymyślane...więc czasami wolę się nie odezwać, zacisnąć zęby i robić co trzeba, ale czasami wybucham i z dnia na dzień jest lepiej:-)
dziś urwałam się z zajęć bo już byłam padnięta a jutro powtórka z rozrywki.. ale nie chciałam jakoś wykorzystywać ciąży do jakiś ulg w szkole ale czasami trzeba :-)
u mnie dalej królują mandarynki![]()

tak jakbym ja wypoczywała cały dzień... więc jeszcze byłam klatkę schodową i te naczynia.
jutro też uczelnia i po uczelni praca... i chyba po tym weekendzie padnę... bo podbrzusze mi już dokucza, ale co zrobić :/ dzisiaj na zakończenie ciężkiego dnia wylegiwałam się w wannie pełnej piany i mogłabym w niej spać. Boskie uczucie, szczególnie że dopiero pierwszy raz w ciąży pozwoliłam sobie na ciepłą kąpiel w wannie
próbowałaś ze swoim mężem rozmawiać? że skończyły się czasy kawalerskie i ma teraz myśleć o Tobie i dziecku, a nie o imprezach? bo chyba się zapomina :/