Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Przepraszam ale się nie odniosę do każdej bo tyle nadrukowałyście że nie dam rady.
Napisałam na wizytowym wątku co i jak. Ogólnie pobyt w szpitalu wspominam dobrze bo byłam na położniczym bo gdzie indziej nie było miejscaI mogłam sobie na bobaski patrzeć ile sie da
Więc super
W ogóle to wam powiem że jak ja byłam to była cesarka za cesarką a naturalnych to na palcach jednej ręki można policzyć no masakra. I dzieci nie za dłużę wczoraj się 6 urodziła to największe 3550 chyba było a tak to same 2 z kawałkiem. W ogóle przyjęli babkę już rodzącą pijaną i już dziecko zaczęło wychodzić główka na wierzchu a ona nogi zacisnęła i o mało dziecka nie udusiła!!!! Z wyników miała ponad 2 promile a dzidzia non stop płacze a ona nie umie dziecka uspokoić bo jest ponoć na głodzie alkoholowo nikotynowym dziecko i to jest normalne że pomimo że dziecko najedzone to i tak płacze a ono sie wręcz cały czas darłoJa nie wiem że te matki są takie nie odpowiedzialne że aż przykro sie robi i w ogóle chce sie płakać jak sie takie coś widzi
![]()
zdrówka też dla Was!Witam
Teraz to nie wiadomo gdzie pisać... Czy tytaj czy na FB
Ewelinka mam nadzieję ,że jednak się nie obrazisz i z nami zostajesz! Jest nas tak strasznie dużo, że mega ciężko jest odpisać na wszyskie wątkie, tematy... ech
Współczuje wydatków z samochodem
Zdrówka dla Mateusza!!! Postaram się może podawać mu jakieś witaminki i probiotyk po antybiotyku. Jednak zawsze osłabia organizm.
Ja nie moge już patrzeć jak moja Amelka się męczyod piątku jest chora i zamiast lepiej to gorzej , tylko się położy to tak zaczyna kaszleć, że aż sie dusi , żadne syropki nie pomagają, ihalacje też słabo :-(
Idę dzisiaj z nią znowu do lekarza bo już jestem taka bezsilna - oczywiście ja też zdechła -walcze jak mogę , ale zaczęłam kaszleć :-(
Szkola- nie wiedziałam że byłas w szpitalu , zaraz muszę podoczytywać. Masakra z tą pijana matką! Pewnie dzieciaczek będzie miał dużo problemy zdrowotne przez taka ......... brak słów cenzuralnych!
mdłości ja nadal mam ;-) wczoraj przed snem prawie zwymiotowałam, aż się spociłam przy staraniu zatrzymania wszystkiego w żołądkurzadziej mnie męczą, ale niestety są obecne ;-) ale najważniejsze, że rzadziej
senale miałam sen!
śniło mi się, że miałam romans z moim ginekologiemi bardzo mi ten romans odpowiadał
ukrywałam przed ślubnym ;-) tylko nie wiem, z którym byłam w ciąży
jesoooo, to chyba nie był gejowski sen? bo ja do kobiety chodzę, a nie do faceta![]()
skurcze Braxtona-Hicksa??
Aśku tak o te skurcze mi chodzi :-)
A co do śledzia to ja w każdej postaci-oprócz słonych takich- matjasów, ale koreczki szamam, smażone też a teraz polue na ikrę śledzia bo uwilebiam smażonąkoreczki kwaśne-to nie jest surowa ryba ona jest w zalewie która ścina białko-jakby już po obróbce, tylko nie cieplnej.
Nie wiedziałam że owoców morza sie nie powinno-a 3 tyg temujadłam kalmary smażone, garstkę i to po razpierwszy w życiu... oj...
Ewelinka ja już wymiękam żeby w całym msiącu dzięcko było zdrowe ok 5 dniMateusz chodzi do przedszkola?