reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Sylwuskavol będę próbować wszystkiego. Albo coś zadziała, albo mnie wezmą na szpital :-D
Jaranti gratulacje :) Piękne imię :tak:
Mimi wypróbuję ananas, może i pomoże :-D

reklama
Kochane, ja tak mało jestem doświadczona w tych skurczach, że nawet nie potrafię rozpoznać czy to skurcze :-D Powiedzcie, czy twardnienie brzucha to skurcze ? Co chwile brzuch mi twardnieje i odczuwam przy tym lekki ból.

CzekamynaIgorka wlasnie tez bylam zielona w skurczach niewiedzialam jak to sa, ale mialam twardnienia brzucha co chwile i to wlasnie sa skurcze. Tak ze jestes na dobrej drodze :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jeszcze ja tu jestem!! Wiem, że nie za często ale na bieżąco!! Dziś byłam na KTG i cisza!! Jutro mam się zgłosić na IP, na test OCT, jak nic mnie nie ruszy to w poniedziałek indukcja!! A może się okażę, że będzie CC. Jest stres i lekka panika!

w4sqyx8dhthdtb0n.png

tak tak to skurcze... :tak: oby się rozkręciły... &&&&&&&&&&& jak zacznie boleć to na bank bedziesz wiedziała ,że to to... to trochę taki ból jakbyś miała meeeeega rozwolnienie i skurcze jelit.... tylko pomnożyć razy "kilka"... przynajmniej ja tak mogę swoje opisać :) ja krzyżowych nie miałam... no moze ze dwa podczas ostatniego porodu, jakby ci ktoś obręcz na brzuch założył i ściskał.....

spokojnie, bez nerw, oddychaj, będzie git:) a my kciuki trzymamy coby nie wycichły :)

Mama Olafka i Damiana przepraszam zapomniałam o Tobie :-( U mnie też jeżeli nic to w pon wywołanie.

Bóle nie ustają, jest nadzieja :tak: Przy chodzeniu ból jest ciut większy.

reklama
Do góry