reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Mi połozna powiedziała, ze spirytusu 70% nie kupię w aptece. Kazała zakupic "malpke" spirytusu i rozcieńczyć go w stosunku 4:1 zimną przegotowana wodą lub wodą mineralną.
Uwielbiam kolor fioletowy, ale piochtanina raczej u mnie nie przejdzie. nie dopiorę sie :-)

reklama
wlasnie Xandi,baluja i to bez nas:-),ja tez mam jeszcze zapas od sobotnich urodzin mojego mezusia:laugh2:,moze czerwonego winka dziewczyny??:laugh2:

a do pepusia chyba tez bede uzywac spirytusu rozcienczonego z woda:tak:

Wśród nas chyba nie ma zadnej co by alkoholu w domu nie miala;-) A tekie tematy to nam sie chyba biora z tego ze glodnemu chleb na mysli:-D :-D :-D :-D :-D ale ja to sobie wszystko odbije:tak: :tak: :tak:

Masz rację Tynka. Mój mąż gromadzi już napoje wyskokowe na powitanie maleństwa. Mamy chyba tego ze 3 litry. Nie powiem, żebym nie pijała alkoholu, ale jakoś w ciąży nawet nie ciągnie, choć też czasami mówię, że sobie odbiję za rok :)

JA tez mialam sobie w tym roku odbic i co??????????I kolejny rok abstynencji:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: teraz bede madrzejsza jak juz dzidzia bedzie wieksza to przygotuje sobie odpowiednie zapasy zostawie tatusia z dziewczynkami (choc nie wiem czy to do konca bezpieczne;-) ) i pojde na balety.......
Na chrzciny Emilki zostawilismy sobie wodke weselna ..och gdybym tylko wiedziala ze za rok znowu beda chrzciny to bym odlozyla jeszcze jedna butelke:tak: :zawstydzona/y: ale niesety tatus wypil wszytkie resztki:tak: :-D

No widzę, nastrój imprezowy, ja mam w domu 3 butelki koniaka, 2 wina swojskiego, i jakiś balsam miodowy-nie wiem czy to dobre, bo ...jestem w ciąży.....:laugh2::laugh2:
a chętnie bym sobie szampanka machnęła....CAŁEGO:-):-):-)
...mozemy zrobic imprezkę internetową jak "wydobrzejemy" po porodzie....z kielichem za kompem (... albo po okresie karmienia...:-()

Dziś zakupiłam płytę z piosenkami w wykonaniu orkiestry Adama Sztaby z Tańca z Gwiazdami-w sam raz do tańca...lalalala....i właśnie słucham sobie...
a dla dzidzi kołysanki MiniMini, piosenki Pana Tik -Taka i kołysanki - piękne utwory muzyki poważnej stylizowanej jakby na pozytywkę trochę (wszystkie płyty polecam !!!)

No nie! A mnie to nie zawołają! A ja mam śliwowicę w barku 70% - w sam raz na balowanie!!!!!!! Ech, ale jesteście!!!!!!! :wściekła/y::no:

reklama
Kurcze, ale tu imprezka wczoraj była :szok: :-D Ja mogę zaprosić dziś na imprezkę, mamy 2l spirytusu do rozrobienia i kilka flaszeczek wina (swojskiego i nie tylko) ;-) Mój Maciek kończy dziś 30 lat, dlatego mamy takie zapasy alkoholu :-D To co? Dziś również imprezujemy?

Do góry