reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
A ja właśnie wróciłam ze sklepu i kupiłam fotelik dla mojej dzidzi oraz pozytywkę do łóżeczka. Fotelik chciałam czerwony ale kupiłam w efekcie kolor groszkowy. Może to i dobrze bo pokój w którym będzie dzidzia jest właśnie w tym kolorze i kombinezonik też. Może to nie ma znaczenia ale może przez to dzidzia się będzie czuła bezpieczniej w tym foteliku (jak domu;-) )...
http://www.kajahurt.pl/product_info.php?products_id=2144

Wiola super kolor, mi sie podoba wlasnie taki odcien zielonego. :tak:
A jak wozek? Ogladalas cos? Bo ja wczorajsie doczekalam odpowiedzi wlasnie z Kaji no i mi gostek powiedzial, ze cana ktora jest na stronie chyba jest bledna i musi sie dowiedziec co i jak. Dzisiaj ma mi dac znac. Az jestem ciekawa co mi powie. I tak jestem zdecydowana na ten wozek, ale lepiej dac za niego 515zl niz 839zl. :tak:
http://www.kajahurt.pl/product_info.php?cPath=23_32&products_id=1488

A ja mam dwie koszule z Vienety Scarlet: jedną niebiesko-zieloną z boćkiem i niebieską w te łosie czy konie, jak kto woli :-D Coś czuję, że w szpitalu połowa rodzących będzie miała takie koszule :laugh2:

Ja mam z krowami taką koszulę różową z guzikami i na dole pisze po angielsku : " czas na mleko" ( czy coś w tym rodzaju).

Druga mam zwykłą z guziczkami z Auchana...ale ładna niebieska w kwiatki.....

I mam jeszcze trzecią - niebieską z tygryskami pomarańczowymi u góry..., zostanie ona w domu i w razie co mi Mariusz dowiezie...a ta to jest prawdziwa miniówka i obcisła, teraz w niej śpię, dekolt duży - zakładana u góry kopertowo.... do szpitala chyba ciut za krótka...

reklama
Do góry