reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
No super to krzesełko i cena też super :-D. A z tych tańszych to podoba mi się to PEPE no i chyba takie w miarę stabilne się wydaje.

FAJNIUSIE TO KRZESELKA:-) JA JAK BYM MIALA KUPOWAC TO WYBRALABYM TO KTORE POZNIEJ SLUZYLO BY MALEMU JAKO STOLIK ALE SKORO DOSTAL TAKIE JAK MA JEST OK POZNIEJ KUPIE MU STOLIK DO ZABAWY JAK BEDZIE TRZEBA:tak:

DZIWECZYNY POLECAM WAM KRZESEŁKO CHICCO!!!!
Świetna sprawa!!! Nie są zbajerowane!!!! Są bardzo funkcjonalne!
Karolinka dostała je 3 tyg po urodzeniu od swojej cioci i wujka. Kupował je wujek czyli mój szwagier. SPRZEDAWCZYNI MIAŁA Z NIEGO UBAW BO ZAPYTAŁ JEJ CZY MIESIĘCZNE DZIECKO MOZE W NIM SIEDZIEĆ :) :)

o to dobrze, już się nie mogę doczekać kiedy przyjdzie.
Musimy kupić Filipciowi nowy wózek i pomyślałam sobie, że chyba kupimy spacerówkę. Ten który mamy jest co prawda wielofunkcyjny ale moja mama kupiła go przez allegro i niestety nie nadaje się już do użytku. :wściekła/y: Chała. Bardzo proszę o rady z jakich firm jesteście zadowolone, a jakich nie polecacie.

reklama
Do góry