reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Witam.Jestem nowa i chciałabym sie dołączyć do rozmowy,
jak wy jestem styczniową mamuśką, mam ciężki wózek i ciężkiego synka:-p.Ale spacery to przyjemność.....Można popróbować z wielkością kółek z tyłu większe z przodu mniejsze . Wtedy łatwiej się pcha wózeczek. Pozdrawiam:-)

reklama
Witamy anarl wśród Mam Styczniowych!
Powiem wam dziewczyny, że zaczynam się przekonywać do mojego wózka. Tak jak pisze anarl rożne koła się sprawdzają. Te małe przednie idealnie biorą zakręty - zero wysiłku, a tylne - pompowane całkiem nieźle amortyzują. Tylko rozmiar wózka mnie nadal nie zadowala. Ale tak jak piszecie, nie będzie mi dane się nim znudzić bo niedługo trzeba będzie kupować nowy - odpowiedni do Filipowych rozmiarów.:-)

Witam Anarl:-)
Fogia-mozna powiedziec ze mam prawie identyczny wozek i jestem bardzo z niego zadowolona,jedyny minus jest taki ze po zlozeniu zajmuje duzo miejsca w bagazniku.Moj maz takze uparl sie na taki i nie bylam zbytnio przekonana.Minusem jest takze ze przednie kolka bardzo szybko mi sie wyrobily(blokowaly sie),Ale ten model ktory ja mam jest z haucka i tu tkwi chyba problem:tak:.
A tu jest link do wozka jaki ja mam;
eBay.co.uk: HAUCK JEEP CARROT INFINITY TRAVEL SYSTEM PRAM CAR SEAT (item 190116237574 end time 04-Jun-07 23:30:00 BST)

Kama83 mam pytanie co do tego wózka. Ile ma cm długości i czy jeżeli jest spacerówka to czy można oparcie zmienić do pozycji leżącej.

reklama
Do góry