reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

reklama
Ja idę dzisiaj malować okno w naszej sypialni a na wieczór zostawiam sobie prasowanko tych wszystkich ślicznych małych ubranek. Oliver zdeklarował że dzisiaj skręci łóżeczko i przemeblujemy sypialnię. JUPI!!

Marita łóżeczko już rozłożyliście :confused::confused::confused::-):-):-):-) Ale fajnie ja też już bym chciała :tak:;-):-) My rozkładamy w grudniu przed samymi świętami coby odleżało swoje i żeby Sandrunia się przyzwyczaiła że to ni ona będzie w nim spała:happy:

dziewczyny ostatnie pytanie co do pizamek i koszul :-) kupic po zmierzeniu swoich obwodow pasujace na teraz czy kupic troche mniejsze? dzisiaj mam zamiar w koncu dokonac zakupu :-)

Karlam ja oglądałam na żywo w sklepie takie koszule jak ma "CHLUPACZ" na allegro z firmy Vieneta Scarlet i wiem, że rozmiarówka jest na prawdę duża. Poza tym w sklepie kosztowala jedna 36 zł, a u niego 21,98 zł. Zamówiłam sobie na allegro 2 szt. w mniejszym rozmiarze :-D Ale jeszcze ich nie dostałam, może będą jutro. Aha, bawełna jest w miarę dobrej jakości.

Dziewczyny chcialabym poradzić się was w zakresie zakupu pieluszek tetrowych i flanelowych na allegro. Rozpiętość cen jest dość spora od 1,19 do 2,00 za tetre. Wiem, ze z tetrą jest różnie gatunkowo. Kupowałyscie moze któraś tetrę na allegro? od kogo możecie polecić ? Chodzi mi przede wszytskim o jakość materialu.
Z flanelką nie ma juz takiego problemu, choć rozpiętośc też niezła od 3,50 do 4,50 :) ale to max. 5 szt mi potrzebne. A tetry chcialam 30-40 szt. No i nie chcę wtopic kasy...
Abeja ja zamówilam pileuszki tetrowe i flanelowe z Darlandu. Flanelowe są fajne, a jeśli chodzi o tetrę to faktycznie nie są takie pieluszki jak kiedyś. Materiał teraz jest dużo cieńszy, ale powiem szczerze, że w sklepach widziałam jeszcze gorsze. Jeszcze ich nie prałam, więc nie wiem czy się skórczą ;-)

Karlam ja oglądałam na żywo w sklepie takie koszule jak ma "CHLUPACZ" na allegro z firmy Vieneta Scarlet i wiem, że rozmiarówka jest na prawdę duża. Poza tym w sklepie kosztowala jedna 36 zł, a u niego 21,98 zł. Zamówiłam sobie na allegro 2 szt. w mniejszym rozmiarze :-D Ale jeszcze ich nie dostałam, może będą jutro. Aha, bawełna jest w miarę dobrej jakości.

:-) Monia dzieki za wypowiedz, jeszcze bardziej mnie utwierdzilas w przekonaniu aby kupic S :-)

Ja kupiłam w hurtowni tetrę za 1.80 zł. i po wypraniu nic się nie stało. Ale materiał faktycznie cieńszy niż kiedyś bywało

reklama
Witam dziewczyny :-) Mam pytanie dotyczące prania tych naszych ślicznych ciuszków dla dzidzi. Jakie macie zdanie na temat prania w tych płatkach mydlanych dla dziedzi? Czy nowe ciuszki i pieluchy tetrowe też pierzecie w tych płatkach? Bo ja też pomału chce się wziąc za pranie i prasowanie ale nie bardzo wiem jak sie zabrać do tego :szok:

Do góry