reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

Dorcia ja też jestem tego zdania nie szaleje z spacerówką bo nie wiadomo co będzie jak mały zacznie śmigać, a szczerze mówiąc już się przekonałam że firmowa droga wcale nie musi być najlepsza Mój Mutsy już po jednej reklamacji - hamulec. Teraz nadaje się do drugiej przednie kółko rozmawiałam już w sklepie Pani mi niestety potwierdziła że te usterki to często w tym modelu i na dodatek mówiła że jeszcze pęka szybka w budzie:no: Moja kumpela też ma mutsiaka i właśnie pękła jej szybka a użytkuje ją 6 miesięcy dłużej niż my jak mi też pęknie to się wkurze bo hamulec też miała zepsuty:cool:
A ta graco spaceróweczka bardzo fajna i jest fajnie resorowana ale nie myslę o zmianie choć na punkcie wózków jestem zboczona:-D jak właże do dziecięcego sklepu to zawsze muszę jakims pojeździć

reklama
Dorotka u nas to ten postęp w stawaniu był tak szybki że byliśmy z Adamem w szoku w wtorek zaczął klękać w łóżeczku i próbował się podciągać a w czwartek po raz pierwszy wstał przy organkach no a od wczoraj idzie mu już to świetnie Dzisiaj nawet wstał w kojcu trzymając się takiego kółeczka do podnoszenia stracił równowagę a kółka nie puścił:-D Spróbuję dodać zdjęcie jak stoi przy organkach

Dobra spróbuję wkleić
Już w ogóle nie chcee przy nich siedzieć tylko od razu na nogi i stoi.

Załączniki

• stoje przy organkach.jpg
    stoje przy organkach.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 32
Haniu pomacać to ja też lubię :-) . Dziś byłyśmy w Bobasie po ciepłą czapkę to też podglądałam .A co tam .Kupiłam Tośce fajny komplet z mięciutkiego polarku - czapka, szalik i rękawiczki z takimi śmiesznymi pomponikami w kolorze ecru . Nawet przy rękawiczkach. Wygląda cudnie. Zwłaszcza,że jest śniada i ten jasny kolor to jeszcze bardziej podkreśla ;-) Pani w sklepie się ja napodziwiała.

Koniecznie jakieś świeże zdjęcia podrzuć. W ogóle to myślałam żebyśmy się powymieniały wszystkie adresami email i wtedy każda mogła by rozsyłać zdjęcia bez obawy że ktoś niepowołany będzie je oglądał lub kopiował. Bo szczerze mówiąc to mam trochę obawy przed publikacja zdjęć w necie na stronkach. Ostatnio moim znajomym ukradli zdjęcie z stronki dziecka i ktoś wkleił w profil na nk jako dziecko szukające rodziców:wściekła/y: a administrator do dziś nic z tym nie zrobił możecie zobaczyć
Logowanie do nasza-klasa.pl
to jest Kuba a nie Tomek

Jasiek gratulacje ! Jesteś fantastyczny !!!
Tośka jeszcze sama nie siedzi a już kombinuje jak raczkować a najśmieszniejsze ,że w pozycji do raczkowania prostuje nogi i staje na palcach i nie wie co dalej :tak:
A te organki Jasiu ma świetne ! Muszę poszukać na allegro ! Mój jak zobaczy ile paczek zacznie schodzić w tym tygodniu to mnie chyba zamorduje :szok: Jak nic odetnie dostęp do neta :rofl2:

No to u nas też tak się zaczęło prostowanie nóg i stawanie na palcach, wiesz niektóre dzieci pomijają raczkowanie,więc nie zdziw się jak Tosia za niedługo będzie stała:-D rzuć linka do tego waszego jeździka też myślę Jaśkowi sprawić.

reklama
Do góry